Рецепт Пісний борщ з квасолею фото

Пісний борщ з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід
Супи

Якщо ви роздумуєте про те, що б такого приготувати для всієї родини на обід, а звичайний суп вже давно приївся, то зробіть пісний борщ з квасолею. Рідні обов'язково оцінять ваші старання.

Багато хто цікавиться, як приготувати пісний борщ з квасолею. Зробити це дуже просто. Потрібно дотримуватися порад з цього рецепта, і у вас все обов'язково вийде!

  • Капуста квашена - 300 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Квасоля консервована - 250 грам (в томатному соусі)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Селера черешкова - 1/2 штуки
  • Коріння - 1 Ст. Ложка (суміш коріння селери, пастернаку, петрушки)
  • Паприка солодка - 1 Ст. Ложка
  • Лист лавровий - 4 штуки
  • Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки (мелений)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, зелень - За смаком
пісний борщ з квасолею - фото крок 1
У невелику каструльку налийте два літри води або овочевого бульйону, поставте її на плиту. Як тільки рідина закипить, киньте в неї очищений і нарізаний кубиками картоплю і коріння. Якщо першої покласти капусту, то в кислому бульйоні картопля не звариться.
пісний борщ з квасолею - фото крок 2
Сковорідку з олією поставте на вогонь. Коли вона розжариться, пассеруйте на ній дрібно нарізану цибулю. Він повинен стати прозорим і з золотистим відтінком. Потім додайте до цибулі нарізану селеру.
пісний борщ з квасолею - фото крок 3
У бульйон з картоплею покладіть капусту. Віджимати її перед цим не треба. Як тільки щі закиплять, зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і варіть суп двадцять хвилин, поки капуста не спливе на поверхню.
пісний борщ з квасолею - фото крок 4
Тепер настала черга спецій. У каструльку до щам покладіть мелений болгарський перець (паприка), хміль-сунелі, koriandr, сіль. Додайте банку консервованої квасолі в томаті разом з рідиною.
пісний борщ з квасолею - фото крок 5
Дайте щам знову закипіти, після чого киньте зубчики часнику, лавровий лист і зелень за смаком. Вимкніть вогонь, накрийте щі кришкою і дайте їм настоятися. Тепер їх можна подавати на стіл. Цікаво, що на другий день щі стають ще смачніше.

Схожі рецепти