Суп «борщ» холодний
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, як приготувати суп «Борщ» холодний? Все дуже просто: відваріть необхідні інгредієнти, потім подрібніть, змішайте і залийте пахтою. Суп охолодіть перед подачею, а потім насолоджуйтеся.
Основна частина часу приготування - це підготовка овочів. Використовуйте насичену червоний буряк, тоді суп вийде яскравий, барвистий і дуже апетитний. Її можна запекти в духовці (в фользі) або відварити цілком у шкірці (! ). Головний продукт можете нарізати квадратиками або соломкою, як більше подобається.
- Буряк - 2 штуки (великі або 4 штуки маленькі)
- Мариновані огірки - 2 штуки
- Свіжі огірки - 2-3 штук
- Яйця - 2 штуки
- Йогурт грецький - 1 Склянка
- Бавовна - 2 склянки
- Кріп - 0, 5 пучка
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Лимон - 0, 5 штуки (сік)
- Сіль, перець - За смаком
1. Спершу підготуйте всі інгредієнти: відваріть цілком буряк (близько 1, 5-2 годин), потім очистіть від шкірки. Відваріть яйця (7 хвилин), вимийте овочі.
2. Солоні і свіжі огірки натріть за допомогою дрібної терки.
3. Відварну і очищену буряк наріжте невеликими брусочками, викладіть в миску до огірків.
4. Наріжте дрібно зелень і цибулю, очистіть яйця і натріть на крупній тертці, додайте всі інгредієнти в миску до решти.
5. Перемішайте всі інгредієнти, потім влийте сколотини і кефір, за смаком посоліть і поперчіть.
6. Влийте лимонний сік і ще раз спробуйте на сіль. Надішліть мінімум на 20 хвилин в холодильник, можна довше.
7. Холодний борщ розлийте по тарілках, при бажанні прикрасьте свіжою зеленню.