Судак, запечений в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Рибні страви дуже сильно різняться між собою. Риба буває різних сортів, в залежності від яких змінюється смак. Сьогодні я покажу, як приготувати судака, запеченого в рукаві.
Цього разу я вирішила приготувати судака в рукаві. Хтось вважає за краще готувати рибу в фользі, однак за моїми спостереженнями смак при цьому не сильно відрізняється. Обидва способи хороші. Сьогодні пропоную випробувати варіант з рукавом!
- Судак - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
Судака потрошимо і промиваємо під проточною водою. Посипаємо крупною сіллю і меленим перчиком зовні і всередині.
Овощи чистим. Моркву натираємо на крупній тертці, картоплю рубаємо середніми кубами. Лук і зелень ріжемо не надто крупно.
Закладаємо судака і всі овочі з зеленню в рукав. Зав'язуємо його з обох сторін. Відправляємо в духовку на 45 хвилин. Температуру виставляємо 200 градусів.
Наша чудо-рибка під назвою судак готова! Насолоджуємося соковитим і ніжним смаком! Смачного!