Рецепт Судак, запечений в рукаві фото

Судак, запечений в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибні страви дуже сильно різняться між собою. Риба буває різних сортів, в залежності від яких змінюється смак. Сьогодні я покажу, як приготувати судака, запеченого в рукаві.

Опис приготування:

Цього разу я вирішила приготувати судака в рукаві. Хтось вважає за краще готувати рибу в фользі, однак за моїми спостереженнями смак при цьому не сильно відрізняється. Обидва способи хороші. Сьогодні пропоную випробувати варіант з рукавом!

  • Судак - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
судак, запечений в рукаві - фото крок 1
Судака потрошимо і промиваємо під проточною водою. Посипаємо крупною сіллю і меленим перчиком зовні і всередині.
судак, запечений в рукаві - фото крок 2
Овощи чистим. Моркву натираємо на крупній тертці, картоплю рубаємо середніми кубами. Лук і зелень ріжемо не надто крупно.
судак, запечений в рукаві - фото крок 3
Закладаємо судака і всі овочі з зеленню в рукав. Зав'язуємо його з обох сторін. Відправляємо в духовку на 45 хвилин. Температуру виставляємо 200 градусів.
судак, запечений в рукаві - фото крок 4
Наша чудо-рибка під назвою судак готова! Насолоджуємося соковитим і ніжним смаком! Смачного!

Схожі рецепти