Рецепт Судак в духовці, запечений в фользі фото

Судак в духовці, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Судак
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Пропоную приготувати смачно і дуже швидко рибу. Не знаю, як? Я із задоволенням розповім, як приготувати судака в духовці у фользі. Щоб фольга не прилипала до рибку, змастіть її маслом.

Щоб судак вийшов соковитим і ароматним, нам знадобиться фольга та спеції. Вибирайте приправу для риби на свій смак, я віддаю перевагу - з кунжутом. Під час запікання кунжут дає дуже приємний горіховий аромат. Хай щастить!

  • Судак - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Приправа для риби - За смаком
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Крем - 2 чайних ложки
судак в духовці, запечений в фользі - фото крок 1
Судака випатрати, видаліть у нього зябра і луску. Гарненько промийте та висушіть рибку всередині і зовні.
судак в духовці, запечений в фользі - фото крок 2
Натріть судака сіллю і приправою, залиште на 10 хвилин.
судак в духовці, запечений в фользі - фото крок 3
Змішайте гірчицю зі сметаною. Змастіть цією сумішшю рибку, залиште її ще на 5 хвилин.
судак в духовці, запечений в фользі - фото крок 4
Цибулину поріжте великими півкільцями, посоліть трішки і вкладіть в черевце судака. Для прикраси можна зверху покласти кілька скибочок.
судак в духовці, запечений в фользі - фото крок 5
Загорніть щільно в фольгу судака, відправте його в духовку на 30-35 хвилин при температурі в 180 градусів.
судак в духовці, запечений в фользі - фото крок 6
Готову рибку обережно перемістіть на блюдо і прикрасьте за смаком. Смачного!

Схожі рецепти