Судак в духовці, запечений в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачно і дуже швидко рибу. Не знаю, як? Я із задоволенням розповім, як приготувати судака в духовці у фользі. Щоб фольга не прилипала до рибку, змастіть її маслом.
Щоб судак вийшов соковитим і ароматним, нам знадобиться фольга та спеції. Вибирайте приправу для риби на свій смак, я віддаю перевагу - з кунжутом. Під час запікання кунжут дає дуже приємний горіховий аромат. Хай щастить!
- Судак - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Приправа для риби - За смаком
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Крем - 2 чайних ложки
Судака випатрати, видаліть у нього зябра і луску. Гарненько промийте та висушіть рибку всередині і зовні.
Натріть судака сіллю і приправою, залиште на 10 хвилин.
Змішайте гірчицю зі сметаною. Змастіть цією сумішшю рибку, залиште її ще на 5 хвилин.
Цибулину поріжте великими півкільцями, посоліть трішки і вкладіть в черевце судака. Для прикраси можна зверху покласти кілька скибочок.
Загорніть щільно в фольгу судака, відправте його в духовку на 30-35 хвилин при температурі в 180 градусів.
Готову рибку обережно перемістіть на блюдо і прикрасьте за смаком. Смачного!