Рецепт Судак в духовці у фользі фото

Судак в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви ретельно стежите за тим, що ви їсте, але уникаєте, як і я, рибу, рекомендую почати включати цей продукт в свій раціон. А для цього ділюся з вами класним рецептом судака.

Опис приготування:

Сьогодні з задоволенням поділюся рецептом, як приготувати судака в духовці у фользі. Ніяких особливих складнощів тут немає (особливо, якщо ви купили вже випотрошену рибку). Блюдо виходить дуже легким! Люблю подавати такого судака з овочами (запеченими або приготованими на пару), але можна і рису відварити.

  • Судак - 2 штуки
  • Чебрець - 4 штуки (гілочки)
  • Масло оливкове - 30 мілілітрів
  • Лимон - 2 штуки
  • Мелений перець - 1 Ст. Ложка (у мене суміш різних)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
судак в духовці у фользі - фото крок 1
Рибку моєму, якщо кому - витрати. Ображати плавники, чистий тушки.
судак в духовці у фользі - фото крок 2
Вливаємо олію в невелику ємність. До неї видавлюємо сік з половини лимона. Перемішаємо і натираємо вийшов"соусом" рибу з усіх боків. Слідом змішуємо сіль з перцями і травами. Цією сумішшю теж натираємо рибку. У розрізане черевце риби вкладаємо по кілька гілочок чебрецю, а також - кружечки не дуже товсто нарізаного лимона. Ми залишаємо так хвилин на 10, нехай промаринуется.
судак в духовці у фользі - фото крок 3
В цей час розігріваємо духовку до 200 градусів. Беремо форму для запікання, застилає її фольгою, трішки змащуємо маслом. Викладаємо що залишився лимон (теж нарізану кружальцями), а зверху - промаринуватися рибу. Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку хвилин на 15.
судак в духовці у фользі - фото крок 4
Через 15 хвилин дістаємо форму з рибою. Повинно виділитися досить багато соку, їм ми поливаємо рибку. Запікаємо все ще хвилин 7 (фольгою можна не накривати).
судак в духовці у фользі - фото крок 5
Подаємо готову рибку до столу! Можна полити її ще свіжовичавленим лимонним соком.

Схожі рецепти