Судак в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний спосіб приготувати смачну запечену рибку. М'ясо виходить ніжним і ситним, добре просочується ароматними спеціями і легко запікається. Приготуйте судака в фользі!
Сьогодні я вам розповім простий рецепт приготування судака в фользі. Таким способом можна запекти будь-яку рибу. Ми ж, будемо запікати одного великого судака. Як гарнір до риби, прекрасно підійде відварну картоплю або рис. Свіжа зелень, так само стане в пригоді. Завдяки пошаговому рецептом з фотографіями, вам буде легше розібратися, як зробити судака в фользі в домашніх умовах. Приступимо.
- Судак - 1 штука
- Петрушка - 4 штуки (гілочки)
- Лимон - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Гірчичний - 3 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Судака промиваємо і чистимо. Ножем робимо поперечні надрізи на рибі. Потім натираємо сіллю і перцем, залишаємо на 10 хвилин для просочення.
Промитий лимон і помідори нарізаємо кружечками. У кожен надріз вкладаємо по шматочку помідора і лимона. Так само вкладаємо їх всередину риби.
Судака викладаємо на лист фольги. Видавлюємо сік з половинки лимона, змішуємо з гірчицею. Отриманою сумішшю змащуємо рибку.
Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо зверху на рибу. На цибулю кладемо гілочки петрушки. Щільно загортаємо судак в фольгу і відправляємо в розігріту духовку. Запікати при температурі 200 градусів, 30 хвилин.
Готово! Смачного!