Судак з овочами в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Судак з овочами в фользі, запечений в духовці. Легкий, але ситний і здоровий обід або вечерю можна приготувати всього за 20 хвилин. Судак - дуже смачна риба без дрібних кісток, з солодкуватим смаком.
У покроковому рецепті я поділюся з вами, як приготувати судака з овочами у фользі. Це просто і не забере у вас багато часу. Очищене філе судака, нарізані овочі посоліть і поперчіть за смаком, додайте трохи сушеного часнику, оливкова олія і лимонний сік. Ретельно загорніть у фольгу, щоб все соки і аромати збереглися при запіканні. Детальний опис дивіться нижче.
- Судак - 500 грам (філе)
- Кабачок - 100 грам
- Перець солодкий - 1/2 штуки (краплі)
- Маслини - 5-6 штук (без кісточок)
- Петрушка - 1 За смаком
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Часник сушений - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Помідор - 2 штуки (для подачі)
- Лист салату - 3-4 штук (для подачі)
- Петрушка - За смаком (для подачі)
Овочі та зелень вимийте. Рибу очистіть від луски, попатраєте і вимийте.
У риби видаліть голову, плавники, хвіст. Зробіть надріз уздовж хребта, видаліть його. Філе посипте сушеним часником, сіллю і перцем за смаком, полийте лимонним соком і оливковою олією.
Кабачок наріжте тонкими кружальцями, перець - тонкими смужками, маслини - кільцями, зелень подрібніть. Складіть нарізані інгредієнти в миску, приправити сіллю, поперчіть, полийте оливковою олією, перемішайте.
Рибне філе викладіть на фольгу, зверху - нарізані овочі, маслини. Закрийте ретельно фольгою, щоб при запіканні всі соки залишилися всередині.
Поставте запікатися в духовку при 220 градусах на 15 хвилин.
Подавайте судака з овочами зі свіжими помідорами, листям салату і свіжою зеленню. Смачного!