Судак «Radzvill»
(покроковий рецепт з фото)
Судак по-польськи чи судак "радзвілла" - це дуже смачна страва, яке подають до святкового столу. Судак подається з картопляним гарніром, морквою і ароматним соусом. Чудовий вечерю!
До вашої уваги - простий рецепт приготування судака "радзвілла" . Таким блюдом не соромно пригостити гостей, судак виходить дуже м'яким і апетитним, м'ясо ніжне, а в поєднанні з соусом просто прекрасне! На гарнір відваріть картоплю з селерою. Сподіваюся, вам сподобається! хай щастить!
- Судак - 3 штуки (стейки)
- Яйця варені - 2 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Бульйон - За смаком (вариться з: морква, лука, кореня селери, картоплі, петрушки, кропу, список lavrovogo, перцю, солі, огіркового розсолу)
- Гарнір - За смаком (картопля, корінь селери, молоко, сіль )
Варимо бульйон з моркви, лука, селери, картоплі, зелений. У процесі додаємо лавровий лист, перець, сіль.
Огірковий розсіл прокип'ятіть і додайте півсклянки в бульйон.
Судак промийте і очистіть від зайвих частинок.
Помістіть в бульйон, варіть більше 10 хвилин.
Готовим соус к судаку. Розімніть виделкою зварені яйця, додайте розтоплене вершкове масло, трохи бульйону і лимонного соку.
З картоплі і кореня селери, додавши молоко, приготуйте пюре.
На тарілку кладемо пюре, на нього кладемо рибу з морквою з бульйону. Поливаємо цю справу соусом. Смачного!