Субмарина в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я радувала домашніх дуже ситними і смачними бутербродами. Гарячі, з розплавленим сиром, м'ясом, шинкою, ковбасою ... Від них просто неможливо відязикатися! дивіться!
Отже, розповідаю, як приготувати субмарини в фользі. Для цього знадобляться свіжі булочки для хот-догів або гамбургерів, шинка, копчена ковбаса, фарш яловичий або свинячо-яловичий, овочі і соус томатний. Сир вибирайте на свій смак, але ідеальним варіантом буде моцарелла, вона швидко плавиться і має ніжний смак. Дивіться, пробуйте, діліться враженнями!
- Печиво - 3 штуки
- Соус томатний - 1 Склянка
- Шинка - 9 скибочок
- Копчена ковбаса - 9 скибочок
- Сир - 6 скибочок
- Солодкий перець - 0, 5 штуки
- Лук білий - 1 штука(salatnyi)
- Фарш свинячо-яловичий - 300 грам
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте продукти, приступимо!
2. Свинячо-яловичий фарш обсмажте на сковороді до повної готовності, помішуйте періодично, розбиваючи великі грудочки. Додати сіль, поперчіть за смаком.
3. Булочки порежьте на половинки, верхівки поки відкладіть. Розподіліть смажений фарш.
4. Зверху щедро полийте томатним соусом.
5. Покладіть колечка шинки.
6. Далі укладіть скибочки сиру.
7. Наступний шар - овочевий: покладіть кільця цибулі, солодкого перцю. Сіль і спеції за смаком.
8. Останній шар - ковбаса.
9. Накрийте верхівками, долонькою притисніть трохи кожну булочку.
10. Загорніть щільно в фольгу.
11. Надішліть бутербродики в гарячу духовку (200 градусів) з 12 хвилин.
12. Смачного!