Субмарина з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
У хрусткою м'якою булочці ніжні соковиті фрикадельки з курячого фаршу, томатний гострий соус, сир… захотілося спробувати? Тоді загляньте в мій рецепт, я розповім як приготувати таку страву.
Для субмарини вибирайте довгі булочки, відмінно підходять рогалики. Вони м'які всередині і після духовки не втрачають м'якість, а й набувають хрустку скоринку. Слідуйте моїм поетапні інструкції, де показано і розказано, як приготувати субмарину з фрикадельками. Ви отримаєте шикарний результат! приступимо!
- Булочка для хот-дога - 3 штуки
- Курячий фарш - 400 грам
- Томатний соус - 0, 5 склянки
- Сухарі паніровочні - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
Підготуйте продукти. З даної кількості може вийти 3-4 порції, смотря какие за величиною ви хочете зробити фрикадельки.
Змішайте курячий фарш з яйцем, панірувальними сухарями, зубчиком часнику, сіллю і перцем меленим. Додайте зелень. Щоб фрикадельки були більш соковиті, можна додати шматочок вершкового масла м'якого.
У готовий фарш додайте столову ложку томатного соусу. Перемішайте.
Вологими руками формі фрикадельки, розмір - на ваш розсуд, я взяла трохи більше волоського горіха. Викладайте на пергамент або в змащену вогнетривку форму. Запікайте при 200 градусах хвилин 20.
Фрикадельки готові!
Розріжте кожну булочку навпіл уздовж, dorezaya не кінець, щоб вона відкривалася, як книжка. Надішліть в духовку на пару хвилин підрум'янитися. Покладіть на кожну булочку по 3 шматочка сиру.
На сир покладіть фрикадельки.
Зверху - знову сир. Надішліть в гарячу духовку на пару хвилин, щоб розплавився сир.
Полийте томатним соусом фрикадельки і подайте закуску гарячої до столу! Смачного!