Рецепт Вірменський суп з фрикадельками фото

Вірменський суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Коли я був в Єревані, пробував знаменитий вірменський суп з фрикадельками і булгуром. Це справжній кулінарний оргазм, скажу я вам. Обов'язково спробуйте приготувати його!

У багатьох вірменських ресторанах до столу подають вірменський суп з фрикадельками. Готується він з дуже незвичайного рецептом, не знаючи якого приготувати такий суп в домашніх умовах практично неможливо, т.К. Банально незрозуміло, з чого цей суп і як він зроблений. Рекомендую звернути увагу на цей рецепт - навіть якщо цей суп ви готувати не будете, сама технологія приготування розширить ваш кулінарний кругозір і обов'язково стане в нагоді в майбутньому.

  • Бульйон курячий - 2 L
  • Фарш м'ясний - 250 грам
  • Манна крупа - 100 грам
  • Лимон - 2 штуки
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
вірменський суп з фрикадельками - фото крок 1
Замочіть булгур в воді протягом 15 хвилин, потім процідити.
вірменський суп з фрикадельками - фото крок 2
У мисочці змішайте фарш, zamochennиy крупа, дрібно нарізану цибулю, нарубану петрушку, сіль і перець.
вірменський суп з фрикадельками - фото крок 3
З отриманої суміші зробіть невеликі фрикадельки.
вірменський суп з фрикадельками - фото крок 4
Фрикадельки варіть в курячому бульйоні протягом 40 хвилин на повільному вогні.
вірменський суп з фрикадельками - фото крок 5
У невеликій мисці збийте лимонний сік з яйцями і чашкою курячого бульйону.
вірменський суп з фрикадельками - фото крок 6
Влийте цю суміш в суп і, повільно помішуючи, доведіть до кипіння. Як тільки закипить - знімайте з вогню. Вірменський суп з фрикадельками готовий!

Схожі рецепти