Вірменський суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Коли я був в Єревані, пробував знаменитий вірменський суп з фрикадельками і булгуром. Це справжній кулінарний оргазм, скажу я вам. Обов'язково спробуйте приготувати його!
У багатьох вірменських ресторанах до столу подають вірменський суп з фрикадельками. Готується він з дуже незвичайного рецептом, не знаючи якого приготувати такий суп в домашніх умовах практично неможливо, т.К. Банально незрозуміло, з чого цей суп і як він зроблений. Рекомендую звернути увагу на цей рецепт - навіть якщо цей суп ви готувати не будете, сама технологія приготування розширить ваш кулінарний кругозір і обов'язково стане в нагоді в майбутньому.
- Бульйон курячий - 2 L
- Фарш м'ясний - 250 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Лимон - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Замочіть булгур в воді протягом 15 хвилин, потім процідити.
У мисочці змішайте фарш, zamochennиy крупа, дрібно нарізану цибулю, нарубану петрушку, сіль і перець.
З отриманої суміші зробіть невеликі фрикадельки.
Фрикадельки варіть в курячому бульйоні протягом 40 хвилин на повільному вогні.
У невеликій мисці збийте лимонний сік з яйцями і чашкою курячого бульйону.
Влийте цю суміш в суп і, повільно помішуючи, доведіть до кипіння. Як тільки закипить - знімайте з вогню. Вірменський суп з фрикадельками готовий!