Рецепт Вірменський суп воспнапур фото

Вірменський суп воспнапур
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування вірменського супу.

Кількість порцій: 4
  • Червоної сочевиці - 4 Ст. Ложки
  • Рису - 4 Ст. Ложки
  • Цибулини - 2 штуки
  • Рослинної олії - 2 Ст. Ложки
  • Родзинок - 0, 5 склянки
  • Очищених волоських горіхів - 0, 5 склянки
  • Горошин чорного перцю - 6 штук
  • Гілочки петрушки - 2-3 штук
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Сіль - 1 штука (за смаком)
вірменський суп воспнапур - фото крок 1
Сочевицю і рис промити теплою
Водою. У каструлі закип'ятити 1.5 L.
Води, посолити, всипати сочевицю і рис,
Довести до кипіння. Зменшити вогонь
І варити 7 хв.
вірменський суп воспнапур - фото крок 2
Лук очистити, нарізати півкільцями. Ізюм промити. Грецькі горіхи
Порубати ножем в дрібну крихту. Розігріти в сковороді рослинне масло,
Обсмажити в ньому лук до золотистого кольору, 4 хв. Додати в каструлю цибулю,
Родзинки і горіхи. Готувати 5 хв.
вірменський суп воспнапур - фото крок 3
Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Покласти в суп зелень і чорний перець. Швидко, на сильному вогні,
Довести до кипіння і відразу ж зняти.
Посолити за смаком.

Схожі рецепти