Рецепт Вірменський суп «Спас» фото

Вірменський суп «Спас»
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Молочні продукти , Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

По виду цей суп нагадує сирний, за смаком густий молочний з цибулею і зеленню. Взагалі цей суп не можна описати, його потрібно просто приготувати і пробувати!

Опис приготування:

Цей смачний суп на кисломолочної основі належить вірменській кухні. Інша його назва - tanapur. Подається як в гарячому, так і в холодному вигляді. Зазвичай його роблять на основі мацуна, але підійде мацоні, як у мене чи грецький натуральний йогурт. Замість традиційної пшениці його можна приготувати з рисом або булгуром. Зелень також візьміть на свій смак, але м'яту я б все таки залишила. Особливо, якщо будите робити і є цей суп влітку в холодному вигляді. Смачного!

  • Maconi - 200 грам
  • Крем 25% - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1.5 склянки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло топлене - 1 Чайна ложка
  • Пшениця - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок(Braai, кріп, петрушка, м'ята)
  • Сіль - За смаком
вірменський суп
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
вірменський суп
Відваріть пшеницю до готовності.
вірменський суп
Обсмажте порізану цибулю на топленому маслі протягом 5 хвилин.
вірменський суп
Змішайте яйце і борошно до однорідної маси.
вірменський суп
Додайте мацоні і перемішайте.
вірменський суп
Влийте воду і перемішайте до однорідності.
вірменський суп
Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Покладіть відварену пшеницю і обсмажену цибулю. Варіть при постійному помішуванні 10 хвилин.
вірменський суп
Додайте різану зелень, перемішайте і варіть ще 5 хвилин.
вірменський суп
Розкладіть по тарілках і подавайте.
вірменський суп
Смачного!

Схожі рецепти