Борщ з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто ж не любить борщ? Ця страва давно вже завоювало симпатії і жінок, і чоловіків по всьому світу! моя версія - швидка. Розповім вам, як приготувати борщ з фрикадельками смачний і ситний. Спробуйте!
Перед вами рецепт приготування борщу з фрикадельками, і я з радістю розповім, як приготувати цю страву в домашніх умовах. Це легко: фрикадельки з фаршу готуються швидко, але і смак бульйону теж надають. Це значно прискорює час готування! словом, рецепт просто відмінний, всім рекомендую!
- Фарш - 300 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Буряк - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Капуста молода - 0.5 штуки (половина середнього качана)
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. М'ясо поставимо розморожувати. Тим часом подрібнити цибулю і моркву, обсмажити їх на рослинній олії.
2. Додамо також роздавлений часник і тертий буряк. Як тільки обсмажаться, зменшимо вогонь, додамо помідори і трохи води, нехай все разом тушкується до м'якості овочів. Спеції - за смаком.
3. Тим часом кип'ятимо воду, додаємо картоплю і шинкованную капусту, варимо до м'якості картоплі. Далі додамо зелень і спеції, доведемо до кипіння.
4. Тепер з фаршу зліпимо кульки, кидаємо їх в бульйон. Варимо до готовності.
5. Коли фрикадельки вже готові, додайте заправку з буряка і овочів, ще раз прокип'ятити і вимикаємо вогонь. Готово!