Стручкова квасоля з часником
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля з часником нечасто гостює на нашому столі, а даремно! Крім того, що вона дуже корисна, так ще й дуже смачна і красива, якщо, звичайно, її правильно приготувати.
Стручкова квасоля з часником - один з моїх улюблених гарнірів. Вона відмінно доповнює багато страв. Я використовую для її приготування тільки оливкове масло і часник. Щоб стручкова квасоля з часником вийшла ідеально, обов'язково спочатку відваріть її в киплячій воді. Це зробить її ніжною, але як і раніше квасоля збереже свій яскравий колір. Стручкова квасоля з часником готується всього 15 хвилин! Успіхів і приємного апетиту!
- Зелена квасоля - 450 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
Відварити квасолю в підсоленій киплячій воді 3 -5 хвилин.
Воду злити, квасоля обсушити, на оливковій олії обсмажити квасоля разом з часником.
Квасоля викласти на деко, скропити олією і посипати спеціями.
Запікати в духовці до золотистого кольору.
Смачного!