Стоп Cranberries
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто використовують різні ягоди для приготування міцного домашнього алкогольного напою. Його можна зробити на горілці, коньяку, спирту. Розповім вам, як приготувати спирт на журавлині.
Ягоди журавлини можна замінити глодом, брусницею, горобиною, смородиною та іншими. Запасіться часом і терпінням, а також великий ємністю і марлею. Напій після приготування зберігайте в пляшках в холодильнику або в погребі. До столу його подають тільки в холодному вигляді, а також можна використовувати для приготування коктейлів.
- Журавлина - 400 грам
- Коли Корен - 1 штука
- Спирт - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
1
Ягоди переберіть, щоб не траплялися зіпсовані або ще зелені, помістіть їх в друшляк і гарненько промийте, потім залиште на час, щоб стекла вода.
2
Перекладе ягоди в чашу блендера і подрібніть або роздушіть їх вручну.
3
Вимийте банку і перекладіть в неї ягідне пюре, потім додайте маленький корінь калгану і залийте все спиртом.
4
Закрийте банку кришкою і відправте в холодне місце на 7 днів.
5
Через необхідний час процідіть суміш через марлю, складену в декілька разів. Повторіть цю процедуру до утворення однорідної і чистої консистенції.
6
Окремо змішайте цукор з водою, після закипання варіть кілька хвилин, а потім змішайте з процеженной сумішшю, охолодіть і приберіть на зберігання в холодильник на 24 годину. Смачного!