Рецепт Сангрія ягідна фото

Сангрія ягідна
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Ягоди
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сангрія ягідна дуже корисний напій в теплий літній день. Її так приємно пити, насолоджуючись смаком і ароматом. Я вчилася робити сангрию поки гостювала в Москві. Творчо перероблений рецепт друзів!

Опис приготування:

Якщо ягідну сангрию подавати відразу, то вино і газовану воду потрібно охолодити заздалегідь. Дуже приємний ніжний смак сангрии ягідної надає ванілін і аромат малини. Ми використовували дуже запашний сорт і отримали величезне задоволення. Ще я дуже люблю робити сангрию з ягід полуниці. Весь цукор я засинаю в чашку з ягодами, дам постояти кілька годин і використовую насичений сік, який дадуть ягоди (без підігріву). Ваніль можна використовувати не паличкою, а у вигляді цукру. Успіхів і приємного апетиту!

  • Рожеве сухе вино - 1 штука (пляшка)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 штука (стручок)
  • Чорниця - 300 грам
  • Малина - 150 грам
  • Ожина - 150 грам
  • Білий ром - 12 склянок
  • Лимонад ягідний газований - 2 склянки
сангрія ягідна - фото крок 1
Стручок ванілі розділіть навпіл.
сангрія ягідна - фото крок 2
У каструлю налийте воду, покладіть цукор і ванілін. Грійте до розчинення цукру 7-8 хвилин. Охолодити.
сангрія ягідна - фото крок 3
Ягоди помити і завантажити в глечик, влити ром і вино.
сангрія ягідна - фото крок 4
Додайте цукровий сироп. Поставити в холодильник. Перед подачею додати газовану воду.
сангрія ягідна - фото крок 5
Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти