Сангрія ягідна
(покроковий рецепт з фото)
Сангрія ягідна дуже корисний напій в теплий літній день. Її так приємно пити, насолоджуючись смаком і ароматом. Я вчилася робити сангрию поки гостювала в Москві. Творчо перероблений рецепт друзів!
Якщо ягідну сангрию подавати відразу, то вино і газовану воду потрібно охолодити заздалегідь. Дуже приємний ніжний смак сангрии ягідної надає ванілін і аромат малини. Ми використовували дуже запашний сорт і отримали величезне задоволення. Ще я дуже люблю робити сангрию з ягід полуниці. Весь цукор я засинаю в чашку з ягодами, дам постояти кілька годин і використовую насичений сік, який дадуть ягоди (без підігріву). Ваніль можна використовувати не паличкою, а у вигляді цукру. Успіхів і приємного апетиту!
- Рожеве сухе вино - 1 штука (пляшка)
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Ванілін - 1 штука (стручок)
- Чорниця - 300 грам
- Малина - 150 грам
- Ожина - 150 грам
- Білий ром - 12 склянок
- Лимонад ягідний газований - 2 склянки
Стручок ванілі розділіть навпіл.
У каструлю налийте воду, покладіть цукор і ванілін. Грійте до розчинення цукру 7-8 хвилин. Охолодити.
Ягоди помити і завантажити в глечик, влити ром і вино.
Додайте цукровий сироп. Поставити в холодильник. Перед подачею додати газовану воду.
Насолоджуйтесь!