Сангрія з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Сангрія - справжній зігріваючий напій родом з Іспанії. У класичному варіанті його роблять на основі червоного вина з шматочками фруктів (зазвичай яблук і апельсинів). Але ми підемо іншим шляхом.
Я розповім вам, як приготувати сангрию з персиками. Алкоголь буде у вигляді білого вина і лікеру. Вийде солодкий напій, який відмінно доповнить вечірку з друзями. Смак зовсім не схожий на звичний рецепт, але від цього він не менш смачний. Тільки такий напій є підступним, тому що непомітно п'янить.
- Персик - 500 грам
- Біле вино - 1 штука (пляшка)
- Імбирний ель - 1 літр
- Персиковий лікер - 150 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Вода - 120 мілілітрів
1. Персики промийте і наріжте тонкими часточками.
2. У каструлі нагрійте воду з цукром, поки він повністю не розчиниться.
3. Потім залийте персики вийшов сиропом, лікером і вином. Залиште фрукти в такому вигляді на 2 годину.
4. Після цього влийте ель, все перемішайте і подавайте. Сангрія готова! приємною дегустації!