Рецепт Сангрія з персиками фото

Сангрія з персиками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Солодке , Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сангрія - справжній зігріваючий напій родом з Іспанії. У класичному варіанті його роблять на основі червоного вина з шматочками фруктів (зазвичай яблук і апельсинів). Але ми підемо іншим шляхом.

Опис приготування:

Я розповім вам, як приготувати сангрию з персиками. Алкоголь буде у вигляді білого вина і лікеру. Вийде солодкий напій, який відмінно доповнить вечірку з друзями. Смак зовсім не схожий на звичний рецепт, але від цього він не менш смачний. Тільки такий напій є підступним, тому що непомітно п'янить.

  • Персик - 500 грам
  • Біле вино - 1 штука (пляшка)
  • Імбирний ель - 1 літр
  • Персиковий лікер - 150 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
сангрія з персиками - фото крок 1
1. Персики промийте і наріжте тонкими часточками.
сангрія з персиками - фото крок 2
2. У каструлі нагрійте воду з цукром, поки він повністю не розчиниться.
сангрія з персиками - фото крок 3
3. Потім залийте персики вийшов сиропом, лікером і вином. Залиште фрукти в такому вигляді на 2 годину.
сангрія з персиками - фото крок 4
4. Після цього влийте ель, все перемішайте і подавайте. Сангрія готова! приємною дегустації!

Схожі рецепти