Стир-Фрай з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам необхідний швидкий варіант вечері, то це дійсно, те що потрібно. Соковиті креветки, рис і тушковані овочі - це справді дивовижне і прекрасне поєднання. Готуємо Стир-Фрай з креветками!
Ознайомимося, як приготувати Стир-Фрай з креветками! Це досить швидке в приготуванні блюдо, як і всі Стир-Фраі. Зелена стручкова квасоля дуже смачна, і при цьому корисна для здоров'я. Якщо ви використовуєте заморожені креветки, то розморожувати їх відмінно у воді кімнатної температури. У самому кінці додаємо до готовим овочам заздалегідь зварений рис і перемішуємо з смаженими інгредієнтами. Також креветки можна класти в самому кінці, це вже на ваш розсуд. Удачі в приготуванні!
- Креветки - 450 грам (очистити)
- Часник - 2 зубчики (подрібнити)
- Імбир - ½ Чайних ложок
- Цибулина - 1 штука (подрібнити)
- Стручковий горох - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука (нарізати кубиками)
- Рослинно масло - За смаком
- Соєвий соус - 2 чайних ложки (соус)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (соус)
- Білий оцет - 1 Ст. Ложка (соус)
- Соус чилі - 1 Чайна ложка (соус)
- Кунжутну олію - 1-2 чайних ложки (соус)
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки (соус)
- Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки (соус)
- Мал - 200 грам (відварити окремо, кол-во залежить від кол-во гостей)
Чистий krevetki. У мисці змішайте креветки з подрібненим часником, додайте імбир, 1 столову ложку масла і ½ чайної ложки солі. Залиште їх при кімнатній температурі на 30 хвилин.
Тим часом, в іншій мисці збийте всі інгредієнти для соусу і відкладіть в сторону.
Тепер згасимо овочі. Розігрійте масло в сковороді, додайте горох і болгарський перець, приправивши сіллю 1/4 чайної ложки. Гасіть протягом 1 хвилини.
Відкладіть овочі зі сковороди в сторону. Тепер розігрійте масло, додайте нарізану цибулю і часник, приправте сіллю 1/4 чайної ложки і тушкуйте близько 1 хвилини, до золотистого кольору. Зменшіть вогонь і додайте креветки. Обсмажуйте протягом 2 двох хвилин, постійно помішуючи, доти, поки вони не придбають рожевий відтінок.
Додайте всі необхідні інгредієнти для соусу, потім горох, перець і збільшите вогонь. Гасіть ще хвилину, поки соус не загусне. Спробуйте на сіль, і приправте якщо не досить.