Стейки сьомги в пергаменті
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки смачний і простий, але і корисний варіант обіду або вечері хочу запропонувати вам на замітку. Для всіх шанувальників рибних страв, а також правильного харчування, цей рецепт буде дуже до речі.
Хочу показати вам, як приготувати стейки сьомги в пергаменті з помідорами, лимоном, цибулею і зеленню. Риба виходить дивно смачною, соковитою і ароматною. Подавати таку страву можна як цілком самостійне або при бажанні доповнити улюбленим гарніром, наприклад. Відмінна ідея для різноманітності меню.
- Стейк сьомги - 2 штуки
- Цибулина - 1/2 штуки
- Помідори черрі - 100-150 грам
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти: вимийте і висушіть рибку, овочі.
2. Помідори наріжте навпіл, з'єднайте з подрібненою зеленню, додайте сіль і перець, трохи оливкового масла, перемішайте.
3. Підготуйте два листа пергаменту.
4. Капніть трохи олії, викладіть цибулю, скибочки лимона, трохи зелені.
5. Викладіть сьомгу.
6. А зверху - помідорчики.
7. Акуратно загорніть конвертиками і викладіть на деко. Надішліть рибку запікатися при температурі 200 градусів.
8. Хвилин через 15 стейки сьомги в пергаменті будуть готові (але час, звичайно, залежить від розміру шматочків).
Смачного!
Смачного!