Риба в пергаменті з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Я запікаю рибу з кабачками, помідорами, цукіні або гарбузом, свіжим листям базиліка. Риба в пергаменті з овочами - повноцінний ситний обід і прекрасний вечеря. Спробуйте.
Риба володіє багатьма корисними властивостями. Підтримує наш імунітет, в ній є фосфор, йод і багато інших вітамінів і мікроелементів. Обов'язково їжте рибу хоча б раз на тиждень. Для того, щоб зберегти по можливості всі корисні властивості риби, запікайте її в духовці. Риба в перманенті з овочами просочується у власному соку, перманент не дає йому випаруватися або витекти. Овочі насичують рибу, і вбирають самі її сік. Все чудово і гармонійно поєднується. Виходить смачне і ніжне рибне блюдо. Представляю вам покроковий рецепт риби в пергаменті з овочами з фото.
- Файл палтус - 250-300 грам
- Помідори черрі - 10 штук
- Cukini - 0, 5 штуки
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Листя свіжого базиліка - 10 штук
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти. Рибу розморозити, якщо вона була заморожена. Овочі помийте.
Постеліть на деко пергаментний папір.
Наріжте овочі, змішайте в чашці з оливковою олією, сіллю і перцем. І викладіть їх на пергаментний папір, на одну сторону.
Покладіть зверху овочів філе палтуса. Посоліть і поперчіть його на смак.
Загорніть палтус з овочами в перманентну папір і запікайте в розігрітій на 250 градусів духовці 15 хвилин. Ваша риба в перманенті з овочами готова.