Гостра червона капуста в пергаменті
(покроковий рецепт з фото)
Гостра червона капуста в пергаменті - смачна закуска, відрізняється своїм незвичайним смаком і ароматом. Впевнена, ви ще ніколи не пробували такої страви, і я думаю, воно вам сподобається! Спробуйте!
Цей рецепт я випадково знайшла на кулінарному сайті і вирішила приготувати лише тому, що у мене залишилася половина качана червоної капусти. Якщо чесно, я не думала, що страва вийде дійсно смачним. Воно ж перевершило всі мої очікування! Це вийшла не просто закуска, а скоріше - доповнення до основної страви. Відмінно така капуста підійшла з картопляного пюре з м'ясними котлетами. Дійсно, блюдо урізноманітнило наше меню. Сьогодні я розповім вам, як приготувати гостру червону капусту в пергаменті.
- Червона капуста - 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вино червоне - 1 Склянка
- Борошно - 1.5 Ст. Ложки
- Цукор - 1.5 Ст. Ложки
- Червоний перець мелений - 1/2 чайних ложки
- Запашний перець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Підготуйте все овочі, промийте їх під проточною водою.
Капусту поріжте квадратами, видаливши качан. Цибулину поріжте півкільцями, яблука поріжте квадратиками, попередньо видаливши насіннєву коробочку.
Лук викладіть в сковороду з розігрітим рослинним маслом, прожарьте до прозорості. Потім викладіть в сковороду капусту, вилийте вино. Тушіте 10 хвилин.
Додайте яблука, борошно, цукор, сіль і перець. Перемішайте і готуйте буквально кілька хвилин, щоб маса прогрілася.
З пергаментного паперу виріжте прямокутники. На кожен прямокутник викладіть по 2-3 ст. Ложки капустяної маси. Загорніть у вигляді цукерки, складіть на деко і запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Гостра червона капуста в пергаменті готова. Смачного!