Пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і ніжна свинина відмінно підійде на ранковий бутерброд і замінить собою магазинні делікатеси. Якщо роздумуєте про домашніх м'ясних закусках, візьміть цей рецепт на замітку.
Зовсім трохи сил і часу знадобиться, щоб приготувати відмінну заміну магазинним делікатесів. Домашній рулет зі свинячої грудинки смачний і соковитий, а готується зовсім просто.
- Свиная грудинка - 1, 5 кілограма (безкісткова і без шкірки)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (середнього помелу)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Суміш прянощів - 1 Ст. Ложок (чорний перець, koriandr, чилі, розмарин)
- Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
Пласти грудинки просушити серветкою і добре натерти сумішшю солі і цукру з двох сторін. Посипати сумішшю прянощів і добре втерти їх в м'ясо.
Згорнути м'ясо тугим рулетом і перев'язати шпагатом хрест-навхрест.
Укласти рулет на шматок пергаменту, складений удвічі, запакувати м'ясо, підвернувши краю паперу з усіх боків.
Укласти пакет в чашу мультиварки, встановити температуру 90 градусів і час - півтори години. Якщо в мультиварці немає режиму мультіповар, можна запекти рулет в режимі "випічка" протягом години. Потім витримати рулет хвилин 20 в режимі підтримки температури.
Вийняти рулет і охолодити, не знімаючи пергаменту. Потім акуратно розгорнути пакет і злити м'ясний сік.
Нарізати рулет скибочками і подати до столу. Можна подавати рулет і гарячим.