Рецепт Пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті фото

Пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Соковита і ніжна свинина відмінно підійде на ранковий бутерброд і замінить собою магазинні делікатеси. Якщо роздумуєте про домашніх м'ясних закусках, візьміть цей рецепт на замітку.


Зовсім трохи сил і часу знадобиться, щоб приготувати відмінну заміну магазинним делікатесів. Домашній рулет зі свинячої грудинки смачний і соковитий, а готується зовсім просто.

  • Свиная грудинка - 1, 5 кілограма (безкісткова і без шкірки)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (середнього помелу)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Суміш прянощів - 1 Ст. Ложок (чорний перець, koriandr, чилі, розмарин)
  • Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті - фото крок 1
Пласти грудинки просушити серветкою і добре натерти сумішшю солі і цукру з двох сторін. Посипати сумішшю прянощів і добре втерти їх в м'ясо.
пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті - фото крок 2
Згорнути м'ясо тугим рулетом і перев'язати шпагатом хрест-навхрест.
пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті - фото крок 3
Укласти рулет на шматок пергаменту, складений удвічі, запакувати м'ясо, підвернувши краю паперу з усіх боків.
пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті - фото крок 4
Укласти пакет в чашу мультиварки, встановити температуру 90 градусів і час - півтори години. Якщо в мультиварці немає режиму мультіповар, можна запекти рулет в режимі "випічка" протягом години. Потім витримати рулет хвилин 20 в режимі підтримки температури.
пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті - фото крок 5
Вийняти рулет і охолодити, не знімаючи пергаменту. Потім акуратно розгорнути пакет і злити м'ясний сік.
пряний свинячий рулет в мультиварці в пергаменті - фото крок 6
Нарізати рулет скибочками і подати до столу. Можна подавати рулет і гарячим.

Схожі рецепти