Рецепт Стейк з розмарином на сковороді фото

Стейк з розмарином на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Зелень, Часник, Розмарин
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Гарячий, смажений, ароматний стейк… ммм… слюні течуть. Але в смаженні цього м'ясної страви є багато підводних каменів, і, якщо на них потрапити, то абсолютно нічого не вийде правильно.

М'ясо по даним рецептом виходить м'яким, нежирним і соковитим. А тепер ви самі дізнаєтесь, як приготувати стейк з розмарином на сковороді. Мінімум необхідних доповнень і приправ дадуть справжній повний смак.

  • Свинина стейк - 2 штуки
  • Розмарин - 1 штука (гілочка)
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
стейк з розмарином на сковороді - фото крок 1
М'ясо помийте і, якщо необхідно, то відбийте його, щоб товщина була близько 9 мм. Часник очистіть і розріжте на половинки. Розмарин помийте і розламати на 4 частини.
стейк з розмарином на сковороді - фото крок 2
Сильно розігрійте сковороду і викладіть на неї стейки. Зверху на них покладіть розмарин і часник. Приправити сіллю і poperčite. Смажте близько 10 хвилин.
стейк з розмарином на сковороді - фото крок 3
Після цього переверніть стейк, посоліть і поперчіть з іншого боку. Готуйте на середньому вогні без кришки. Готування займе ще 15 хвилин. А потім вже можете подавати стейк.

Схожі рецепти