Стейк з розмарином на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий, смажений, ароматний стейк… ммм… слюні течуть. Але в смаженні цього м'ясної страви є багато підводних каменів, і, якщо на них потрапити, то абсолютно нічого не вийде правильно.
М'ясо по даним рецептом виходить м'яким, нежирним і соковитим. А тепер ви самі дізнаєтесь, як приготувати стейк з розмарином на сковороді. Мінімум необхідних доповнень і приправ дадуть справжній повний смак.
- Свинина стейк - 2 штуки
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
М'ясо помийте і, якщо необхідно, то відбийте його, щоб товщина була близько 9 мм. Часник очистіть і розріжте на половинки. Розмарин помийте і розламати на 4 частини.
Сильно розігрійте сковороду і викладіть на неї стейки. Зверху на них покладіть розмарин і часник. Приправити сіллю і poperčite. Смажте близько 10 хвилин.
Після цього переверніть стейк, посоліть і поперчіть з іншого боку. Готуйте на середньому вогні без кришки. Готування займе ще 15 хвилин. А потім вже можете подавати стейк.