Стейк зі свинини з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Справжня чоловіча страва - добре прожарений ароматний шматок м'яса:) До обіду або вечері - такої страви чоловіки завжди раді. А приготувати таку страву дуже легко, найголовніше - вибрати гарне м'ясо.
Ароматний і добре прожарений шматок м'яса… який чоловік відязикаться від такої страви? Щоб приготувати стейки зі свинини, багато зусиль і часу витрачати не потрібно. Мінімум спецій, мінімум часу, правильний рецепт - і смачне м'ясо готове. Я сподіваюся, що за допомогою цього рецепта, в якому розказано, як приготувати свинячий стейк з розмарином, ви зробите дуже смачна страва. Найголовніше - вибрати правильне м'ясо, щоб стейк не вдався жорстким, як підошва. Як на мене, так найкраще взяти свинячу шию. Вона і м'яка, і досить жирна. Ну, а якщо ваш стейк НЕ присмажився на сковороді (так може вийти якщо м'ясо занадто товсте або вогонь був занадто великим) поставте м'ясо під фольгою в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10-15.
- Свиняча шийка - 300-400 грам
- Розмарин - 1 штука (гілочка)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка