Стейк з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Стейк з овочами - ідеальне поєднання для повноцінного обіду чи вечері. При цьому використовується мінімум масла і солі. Овочі вибирайте на свій смак і їх наявності.
Стейки з яловичини і овочі готувати швидко і просто. Ще одна перевага даного способу готування - мінімум брудного посуду, всього один лист для запікання. Отже, як приготувати стейк з овочами? подробиці нижче.
- Стейк яловичий - 3 штуки
- Помідор Черрі - 5-6 штук
- Перець болгарський жовтий - 1 штука
- Капуста брюсельська - 10 штук
- Цвітна капуста - 8 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Морква - 3 штуки (дрібна)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Розмарин - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі вимийте, обсушити. Болгарський перець розрізати на дві половинки, видаліть плодоніжки, насіння. Моркву і цибулю очистіть. Розкладіть овочі на деку з пергаментом для випічки.
Овочі наріжте: перець - товстими скибочками, помідори черрі - навпіл, цибуля - часточками, морква - великими гуртками. Додати сіль, поперчіть за смаком, посипте сушеним часником, збризніть оливковим маслом. Поставте запікатися в розігріту до 200 ºC духовку на 15 хвилин.
Відсуньте овочі в строну. У центр покладіть стейки, приправити сіллю, поперчіть, полийте оливковою олією, зверху покладіть гілочку розмарину. Поставте запікатися на 15 хвилин.
Переверніть м'ясо, запікайте ще 5 хвилин.
Смачного!