Рецепт Медіум-РЕР стейк з овочами фото

Медіум-РЕР стейк з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Яловичина , Говяжа вирізка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Медіум-РЕР стейк - слабо просмажене м'ясо: зовні є корочка, а всередині м'ясо лише підігрітий. Приготуйте медіум-РЕР стейк з овочами! Ця страва не залишить нікого байдужим.

Опис приготування:

Немає нічого приємнішого, ніж відрізати шматочок соковитого м'яса"з кров'ю" , покласти в рот і з насолодою запити хорошим червоним вином. Але! прошу зауважити: то, що випливає зі шматка соковитого стейка - це не кров! Це м'ясний сік. Він абсолютно безпечний, а червоний колір йому надає білок міоглобін. Навіть якщо уявити, що ви взяли браковане м'ясо (а наявність крові - це шлюб) з кров'ю і вирішили його посмажити, то при температурній обробці кров згорнеться і стане чорною.

  • Яловичий стейк - 1 штука
  • Картопля - 7 штук
  • Sparzha - 150-200 грам
  • Чебрець - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
медіум-РЕР стейк з овочами - фото крок 1
1. Зваріть молода картопля до готовності.
медіум-РЕР стейк з овочами - фото крок 2
2. Промийте спаржу і петрушку під проточною водою.
медіум-РЕР стейк з овочами - фото крок 3
3. Обсмажте стейк до красивої скоринки в рослинному маслі, посипавши м'ясо чебрецем.
медіум-РЕР стейк з овочами - фото крок 4
4. Обсмажте спаржу до м'якості.
медіум-РЕР стейк з овочами - фото крок 5
5. Посипте картоплю подрібненою петрушкою.
медіум-РЕР стейк з овочами - фото крок 6
6. Наріжте стейк на дольки, всередині він повинен бути трохи теплим і сирим. Подавайте соковитий медіум-РЕР стейк з овочами.

Схожі рецепти