Медіум-РЕР стейк з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Медіум-РЕР стейк - слабо просмажене м'ясо: зовні є корочка, а всередині м'ясо лише підігрітий. Приготуйте медіум-РЕР стейк з овочами! Ця страва не залишить нікого байдужим.
Немає нічого приємнішого, ніж відрізати шматочок соковитого м'яса "з кров'ю", покласти в рот і з насолодою запити хорошим червоним вином. Але! прошу зауважити: то, що випливає зі шматка соковитого стейка - це не кров! Це м'ясний сік. Він абсолютно безпечний, а червоний колір йому надає білок міоглобін. Навіть якщо уявити, що ви взяли браковане м'ясо (а наявність крові - це шлюб) з кров'ю і вирішили його посмажити, то при температурній обробці кров згорнеться і стане чорною.
- Яловичий стейк - 1 штука
- Картопля - 7 штук
- Sparzha - 150-200 грам
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 пучок
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
1. Зваріть молода картопля до готовності.
2. Промийте спаржу і петрушку під проточною водою.
3. Обсмажте стейк до красивої скоринки в рослинному маслі, посипавши м'ясо чебрецем.
4. Обсмажте спаржу до м'якості.
5. Посипте картоплю подрібненою петрушкою.
6. Наріжте стейк на дольки, всередині він повинен бути трохи теплим і сирим. Подавайте соковитий медіум-РЕР стейк з овочами.