Рецепт Стейк з кіжуча фото

Стейк з кіжуча
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Всім любителям соковитою і корисною червоної риби обов'язково припаде до смаку цей простий рецепт стейка з кіжуча. Апетитне блюдо для всієї родини, приготоване всього за якихось 20 хвилин.

Опис приготування:

Це нескладний рецепт приготування стейка з кіжуча, який сміливо можна назвати варіантом на швидку руку. Риба сама по собі дуже смачна і не вимагає особливих добавок - приправ або трав. При бажанні, звичайно, можна використовувати маринади за смаком.

1. Для початку рибу потрібно як слід промити, обсушити і при необхідності нарізати.

2. З'єднати сіль з перцем.

3. Додати трохи оливкового масла і свіжовичавленого соку половинки лимона. Отриманою сумішшю натерти рибку з усіх боків.

4. Ще невелика кількість масла розігріти на сковороді. Також приготувати стейк з кіжуча в домашніх умовах можна на решітці, наприклад, - буде дуже смачно.

5. Викласти рибу на сковороду і на середньому вогні обсмажити. Важно не пересушить кижуч, щоб усередині риба залишалася трохи рожевою.

6. Половину лимона також можна покласти на сковороду і підсмажити.

7. Подавати блюдо до столу, поруч можна викласти лимон. Його сік відмінно доповнити рибу перед вживанням. До такого стейку навіть не потрібен соус, він цілком самодостатній.


  • Kijuç - 400 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Це нескладний рецепт приготування стейка з кіжуча, який сміливо можна назвати варіантом на швидку руку. Риба сама по собі дуже смачна і не вимагає особливих добавок - приправ або трав. При бажанні, звичайно, можна використовувати маринади за смаком.

1. Для початку рибу потрібно як слід промити, обсушити і при необхідності нарізати.

2. З'єднати сіль з перцем.

3. Додати трохи оливкового масла і свіжовичавленого соку половинки лимона. Отриманою сумішшю натерти рибку з усіх боків.

4. Ще невелика кількість масла розігріти на сковороді. Також приготувати стейк з кіжуча в домашніх умовах можна на решітці, наприклад, - буде дуже смачно.

5. Викласти рибу на сковороду і на середньому вогні обсмажити. Важно не пересушить кижуч, щоб усередині риба залишалася трохи рожевою.

6. Половину лимона також можна покласти на сковороду і підсмажити.

7. Подавати блюдо до столу, поруч можна викласти лимон. Його сік відмінно доповнити рибу перед вживанням. До такого стейку навіть не потрібен соус, він цілком самодостатній.

Схожі рецепти