Рецепт Стейк (Т-Вone steak) фото

Стейк (Т-Вone steak)
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Рецепт приготування стейка (т-Вone steak). Найголовніше для цієї страви правильно вибрати м'ясо, а саме стейк на т-подібної кістки.

Великий стейк ти-бон (т-кістка) отримав назву через т-подібної кістки, яка розділяє два різних види м'яса. З одного боку знаходиться ніжне м'ясо середньої частини вирізки, а з іншого філейне м'ясо тонкого краю. М'ясо по даним рецептом приготувати зовсім не складно, а виходить воно ніжним, соковитим і смачним. М'ясо можна подати як з гарніром, так і окремо.

  • Яловичина, стейк t-bone - 2 штуки
  • Чебрець - 1 За смаком
  • Розмарин - 1 За смаком
  • Орегано - 1 За смаком
  • Масло з травами - 1 За смаком
стейк (т-Вone steak) - фото крок 1
1. Приготуємо паперові рушники і витріть ними стейки.
стейк (т-Вone steak) - фото крок 2
2. На розпеченій сковороді смажимо стейк. Смажимо хвилини три з обох сторін.
стейк (т-Вone steak) - фото крок 3
3. До температури сто вісімдесят градусів розігріваємо духовку (верх низ).
стейк (т-Вone steak) - фото крок 4
4. Покладемо в вогнетривку форму вершкового масла з травами. Наріжемо його кружечками.
стейк (т-Вone steak) - фото крок 5
5. Тепер додаємо сюди трави: розмарину, чебрець, орегано. З обох сторін поперчити стейк. Хвилин на десять ставимо в розігріту духову шафу.
стейк (т-Вone steak) - фото крок 6
6. Далі виймаємо з духовки, і перекладаємо на тарілку. Подавати з вершковим маслом і травами. Так як масло солоне, солити стейк не треба. Блюдо готово.

Схожі рецепти