Рецепт Стейк індички фото

Стейк індички
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Стейк

Вам попався шматочок свіжого філе індички? тоді дивіться, як приготувати стейк індички, ніжне, соковите і апетитно засмажене м'ясо, яке втамує голод, але не додасть зайвих сантиметрів на талії.

Готувати таке м'ясо - одне задоволення. На сам процес приготування піде не більше 25 хвилин, тільки стейки треба заздалегідь замаринувати. А з замаринованим м'ясом можна приготувати обід або вечерю для великої родини дуже швидко. Спробуйте!

  • Філе індички - 1 штука (близько 800 г)
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 175 мілілітрів
  • Вино біле - 160 мілілітрів
  • Сіль, перець, кмин - За смаком
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Бальзамічний оцет - 60 мілілітрів
  • Цукровий пісок - 30 грам
  • Сметана жирна - 80 мілілітрів
  • Майонез - 80 мілілітрів
1
Спершу приготуємо маринад. Для цього змішуємо 160 мл рослинного масла, вино, подрібнений часник, сіль, перець і кмин.
2
Філе індички наріжте на 6 красивих стейків, викладіть їх в контейнер, залийте соусом і відправте в холодильник на годину.
3
Гриль (у мене електричний) розігрійте, змастіть маслом. Я нагріваю до 200 градусів. Лук поріжте на тонкі кільця, але не розділяйте їх.
4
Змішайте оцет з цукром, намажте на кільця цибулі і відправте їх на гриль.
5
Смажте цибулю, змащуючи оцтом, поки він не стане м'яким.
6
Тепер обсмажити стейки. На це потрібно по 6 хвилин для кожної сторони. Таким чином всередині залишиться ніжно-рожеве соковите м'ясо.
7
Подавайте стейки з цибулею і соусами на свій розсуд.

Схожі рецепти