Стейк індички в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Стейк індички в рукаві - смачне і корисне блюдо, до того ж дієтичне. Готувати його дуже просто, аромати і спеції додайте на свій смак, це зробить ваше блюдо унікальним, не схожим на інші.
Стейки індички приготовані в рукаві - смачне дієтичне блюдо. Готується дуже просто, впорається будь-яка, навіть недосвідчена господиня, тому як особливих премудростей у приготуванні цієї страви немає. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на свій смак.
- Філе індички - 800 грам
- Паста "каррі" - 1 Чайна ложка (або інші спеції за смаком)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Айва - 1 штука
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Поріжте філе індички на стейки, злегка відбийте їх.
Змастіть стейки пастою "каррі", змішаної з оливковою олією або використовуйте будь-які інші спеції за смаком.
Поріжте айву на пластинки, викладіть в якості "подушки" в рукав для запікання.
Викладіть стейки індички на "подушку" з айви. Зауважте кінці рукава, зробіть зубочисткою невеликі проколи в рукаві. Запікайте в духовці протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Через 30 хвилин запікання розріжте рукав і запікайте ще 10-15 хвилин у відкритому вигляді.
Подавайте стейк індички з будь-яким гарніром за смаком, найкраще з овочевим, наприклад, з запеченими перцями з часником. Не забудьте покласти поруч шматочок айви, на якому запікалися стейки, це додасть певний "градієнт" смаку. Це треба спробувати, рекомендую приготувати!