Філе індички з картоплею в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Дуже соковита індичка у мене вийшла. Зазвичай куряче філе, приготоване в духовці, сухувато, якщо не має соусу. Тут зовсім інша історія. Тут все гармонійно і смачно.
Таке блюдо можна урізноманітнити, додати до всього ще трохи нарізаного часнику та інших овочів. Можна пограти зі спеціями. У таку страву можна також додати гриби, вони додадуть страві особливі смак і аромат. Дивіться, як приготувати філе індички з картоплею в рукаві.
- Філе індички - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Спеції до птаха - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 50-70 мілілітрів (соняшникова)
Філе індички потрібно вимити й обсушити. Саму м'якоть нарізати невеликими кубиками. Занадто великі шматки неприємно виглядають в готовій страві, їх також незручно їсти.
Помістіть м'ясо в миску. Додайте сіль і спеції до птаха по вашим смаковим уподобанням. Можна використовувати різні спеції на ваш вибір.
До м'яса додайте трохи рослинного масла, перемішайте. Дайте постояти 10 хвилин.
Окремо очистіть картопля, наріжте його часточками.
Окремо очистіть картопля, наріжте його часточками.
Змішайте картоплю і сире м'ясо в спеціях. Можна додати ще трохи олії. М'ясо та картопля будуть тільки соковитіше. Помістіть індичку з картоплею в мішечок (рукав) для запікання.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо з картоплею в рукаві близько 1 годину. Потім вийміть м'ясо з пакета і подайте його до столу.