Рецепт Sterlyady жаровні фото

Sterlyady жаровні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Стерлядь
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Страви цілком
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Споконвічно російське блюдо багатшими ще з давніх часів. Царська риба на багатті - навіть звучить красиво. Хочу розповісти вам, як приготувати стерлядь на мангалі. Дуже просто і надзвичайно смачно.

Опис приготування:

Рецепт неймовірно простий. Якщо ж вам не зручніше готувати рибу на шампурах, риба на сітці приготується не гірше. Також стерлядь за цим рецептом можна приготувати і в духовці. Готову рибку красиво подавати на шампурах зі свіжими овочами. Виглядає це по-царськи. Порадуйте себе і своїх рідних. Смачного!

  • Стерлядь свіжа - 5 штук
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Майонез - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Сіль, спеції - За смаком
Sterlyady жаровні - фото крок 1
Зачистіть і промийте рибу під проточною водою, витріть її насухо паперовими рушниками.
Sterlyady жаровні - фото крок 2
У ємність з зачищеною рибою відправляйте майонез, сік лимона, ріпчаста цибуля порізаний півкільцями, сіль, спеції за смаком і дрібно посічену зелень. Все добре перемішайте, щоб риба була повністю з усіх боків змазана маринадом. Замариновану рибу відправте в холодильник на 40-60 хвилин.
Sterlyady жаровні - фото крок 3
Акуратно протягують шампур в рибу і викладайте смажитися на вугіллі 20-30 хвилин. Слідкуйте: коли м'ясо риби стане білим і матовим, риба буде готова.

Схожі рецепти