Спрінг рол (вегетаріанський рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Свіжий і смачний, ось такий пропоную зробити сьогодні блюдо! Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати спринг рол, то уважно дотримуйтесь рецептом, і все у вас вийде. Буде смачно!
Подавати такі спринг роли можна з кетчупом або будь-яким іншим соусом. Перевага цього рецепта в його простоті. Він ідеально підійде для вегетаріанців, адже в складі є лише овочі. Обов'язково спробуйте приготувати ці роли будинку, ви будете вражені результатом. Швидко, просто і дуже смачно. Смачного!
- Капуста білокачанна - 3 склянки (нашаткована)
- Морква - 1 штука
- Luk-salotų - 2 пучка (відокремте зелену частину від білої)
- Рисовий папір - 4 штуки
- Соєвий соус, оливкова олія - 1-2 St.. Ложок
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Стручковий перець - 50-60 грам (по бажанню)
- Олія - 1 Склянка (для фритюру)
1
Для початку необхідно очистити і промити всі овочі. Капусту необхідно нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати. Перець подрібнити і протушкувати.
2
На розпечену сковороду додаємо оливкову олію і обсмажуємо овочі (крім перцю). Готовим так, щоб вони залишилися злегка хрусткими. Тушкуємо зі спеціями, додаємо соєвий соус і оцет.
3
На лист рисового паперу викладаємо начинку і загортаємо рол. Так чинимо з усіма листами рисового паперу.
4
На розпечену сковороду додаємо достатню кількість масла і смажимо роли, поки вони не стануть золотистими. Після цього викладаємо готові роли на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.