Справжня шаурма
(покроковий рецепт з фото)
Любите шаурму? А я вам розповім, як приготувати справжню шаурму! смачну, ситну, соковиту! зовсім так, як ніби її готував істинний кухар і майстер своєї справи! Втім, просто спробуйте це блюдо!
Перед вами простий спосіб, як зробити справжню шаурму в домашніх умовах! смачно, ситно, і дуже ароматно. Відмінне рішення, якщо ви хочете приготувати страву для всієї компанії. Трохи шаурми - і всі щасливі, а це блюдо ще й готується швидко, спробуйте!
- Лаваш вірменський тонкий - 500 грам
- Філе курки відварне - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Помідори - 1-2 штук
- Огірки маринований - 1-2 штук
- Морква по-корейськи - 30 грам
- Майонез - За смаком
- Кетчуп - За смаком
1. Смажена лаваш кетчупом і майонезом, і просто починаємо шарами викладати начинку!
2. Коли все вже виклали, зверху ще раз смажена майонезом.
3. Тепер звертаємо шаурму, як на фото в красивий рулет.
4. Тепер можна шаурму запекти в духовці, якщо ви любите хрустку скоринку, а якщо любите ніжний смак, тоді не запікайте а подавайте прямо так! смачно!