Рецепт Спіральки з тесту фото

Спіральки з тесту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Листкове тісто , Бекон
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід , На полуденок
Страви в тесті
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це легке і смачне блюдо з листкового тіста з начинкою з бекону і зеленої спаржі. Складно встояти перед такими смачними спіральками. Відмінна альтернатива легкому вечері після роботи. Спробуйте!

Опис приготування:

Як приготувати спіральки з тесту? Купіть листкове тісто, бекон і спаржу. Все інше напевно вже є у вашому холодильнику. Оберніть спаржу беконом, а потім - в смужки тесту. Випікайте в духовці до легкої рум'яності (приблизно 20 хвилин). Хай щастить!

  • Тісто - 500 грам (листкове дріжджове)
  • Спаржа зелена - 10 штук (стебла)
  • Бекон - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
спіральки з тесту - фото крок 1
Разморозьте листкове тісто. Стебла спаржі промийте та висушіть. Нижню частину обрізаємо.
спіральки з тесту - фото крок 2
Бекон нарізаємо тонкими скибочками. Щільно оберніть кожен стебло спаржі в бекон.
спіральки з тесту - фото крок 3
Листкове тісто розкачати і порізати тонкими, довгими смужками. Загортаємо по спіралі спаржу з беконом в смужки тесту.
спіральки з тесту - фото крок 4
Змішайте яйце з молоком, змастіть кожну спіральку, попередньо помістивши їх на деко, застелений папером для випічки. Присипте спіральки кунжутом.
спіральки з тесту - фото крок 5
Випікаємо спіральки в духовці 20 хвилин при температурі в 200 градусів.

Схожі рецепти