Спіральки з тесту
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це легке і смачне блюдо з листкового тіста з начинкою з бекону і зеленої спаржі. Складно встояти перед такими смачними спіральками. Відмінна альтернатива легкому вечері після роботи. Спробуйте!
Опис приготування:
Як приготувати спіральки з тесту? Купіть листкове тісто, бекон і спаржу. Все інше напевно вже є у вашому холодильнику. Оберніть спаржу беконом, а потім - в смужки тесту. Випікайте в духовці до легкої рум'яності (приблизно 20 хвилин). Хай щастить!
- Тісто - 500 грам (листкове дріжджове)
- Спаржа зелена - 10 штук (стебла)
- Бекон - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Разморозьте листкове тісто. Стебла спаржі промийте та висушіть. Нижню частину обрізаємо.
Бекон нарізаємо тонкими скибочками. Щільно оберніть кожен стебло спаржі в бекон.
Листкове тісто розкачати і порізати тонкими, довгими смужками. Загортаємо по спіралі спаржу з беконом в смужки тесту.
Змішайте яйце з молоком, змастіть кожну спіральку, попередньо помістивши їх на деко, застелений папером для випічки. Присипте спіральки кунжутом.
Випікаємо спіральки в духовці 20 хвилин при температурі в 200 градусів.