Печиво «спіральки»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
- Вершкове масло - 200 грам (масло має бути м'яким (т.Е.Немного підігрітим))
- Борошно - 350 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Ванілін - 3 грами( (пачка))
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки

Змішуємо борошно, цукор, ванілін, нарізаємо дрібними кубиками масло. Розтираємо до стану вологою крихти.

Додаємо яйця і замішуємо тісто пластичне.

Ділимо навпіл, в одну частину додаємо какао і вимішуємо.

Розкачуємо білу частину в прямокутник.

Окремо розгортаємо шоколадну і кладемо поверх білої.

Звертаємо в рулет, починаючи з широкої сторони.

Загортаємо в плівку і кладемо в морозилку на 5 хвилин.
Розгортаємо, нарізаємо кружечками і укладаємо на деко.

Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин, до рум'янцю.

Блюдо готово!

Приємного чаювання!