Печиво «спіральки»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
- Вершкове масло - 200 грам (масло має бути м'яким (т.Е.Немного підігрітим))
- Борошно - 350 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Ванілін - 3 грами( (пачка))
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
Змішуємо борошно, цукор, ванілін, нарізаємо дрібними кубиками масло. Розтираємо до стану вологою крихти.
Додаємо яйця і замішуємо тісто пластичне.
Ділимо навпіл, в одну частину додаємо какао і вимішуємо.
Розкачуємо білу частину в прямокутник.
Окремо розгортаємо шоколадну і кладемо поверх білої.
Звертаємо в рулет, починаючи з широкої сторони.
Загортаємо в плівку і кладемо в морозилку на 5 хвилин.
Розгортаємо, нарізаємо кружечками і укладаємо на деко.
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин, до рум'янцю.
Блюдо готово!
Приємного чаювання!