Рецепт Печиво «спіральки» фото

Печиво «спіральки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Час приготування: 40 хв.
Кількість порцій: 1-2
  • Вершкове масло - 200 грам (масло має бути м'яким (т.Е.Немного підігрітим))
  • Борошно - 350 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Ванілін - 3 грами( (пачка))
  • Какао - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
печиво
Змішуємо борошно, цукор, ванілін, нарізаємо дрібними кубиками масло. Розтираємо до стану вологою крихти.
печиво
Додаємо яйця і замішуємо тісто пластичне.
печиво
Ділимо навпіл, в одну частину додаємо какао і вимішуємо.
печиво
Розкачуємо білу частину в прямокутник.
печиво
Окремо розгортаємо шоколадну і кладемо поверх білої.
печиво
Звертаємо в рулет, починаючи з широкої сторони.
печиво
Загортаємо в плівку і кладемо в морозилку на 5 хвилин.

Розгортаємо, нарізаємо кружечками і укладаємо на деко.

печиво
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин, до рум'янцю.
печиво
Блюдо готово!
печиво
Приємного чаювання!

Схожі рецепти