Спіральки з картопляного пюре
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна закуска на вечерю - це про спіральки з картопляного пюре і сиру. Готуються спіральки у фритюрі, досить швидко і просто. Поєднуються з будь-якими м'ясними стравами і гострими соусами.
Навчу, як приготувати спіральки з картопляного пюре в домашніх умовах. Насамперед варите картоплю в мундирах, потім очищаєте його і перетворюєте в пюре, з'єднавши з іншими інгредієнтами. Тісто перекладається в кондитерський мішок, а потім обсмажується в формі спіральок. До столу блюдо подається з соусом. Хай щастить!
- Картопля - 3 штуки (відвареної)
- Яйця - 1-2 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Часник сушений - 1/2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
Відварну картоплю в мундирах очищаємо і розминаємо виделкою. Вбиваємо яйце, підсипає, часник, сіль і перець. Перемішуємо.
Засипаємо тертий сир. Перемішуємо масу.
Тепер засипаємо борошно і ще раз перемішуємо. Перекладаємо все тісто в кондитерський мішок або в звичайний пакет.
Розігріваємо в сотейнику рослинне масло. За допомогою кондитерського мішка видавлюємо картопля у фритюр. Видавлювати слід, надаючи картоплі форму спіралі.
Швидко обсмажуємо спіральки у фритюрі і перекладаємо їх на паперові рушники, щоб стікав жир.
Смачного!