Картопляні спіральки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх рідних або друзів незвичайним блюдом, але у вас під рукою тільки звичайні інгредієнти? Нічого страшного, за допомогою цього рецепта у вас все вийде. Готуємо картопляні спіральки!
Незвичайна, смачна закуска цілком може бути приготовлена зі звичайних продуктів. Не вірите? Але ж таке можливо! З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати смачні картопляні спіральки і здивувати своїх рідних новим блюдом. Готуємо і насолоджуємося і блюдом, і виробленим ефектом.
- Картопля - 400 грам (варений)
- Яйця - 1 штука
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка (картопляний)
- Пармезан - 1 Ст. Ложка (або будь-який твердий сир)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком! )
- Чорний перець - 2-3 Щепоток (мелений)
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 100-150 мілілітрів

Очистіть і зваріть картоплю.

Потім подрібніть картопля в пюре.

Додаємо сіль і яйце.

Додаємо молоко, натертий на дрібній тертці пармезан, крохмаль і чорний перець.

І ретельно перемішуємо до однорідності.

Перекладаємо картопляну масу в кондитерський мішок.

Нагріваємо сковороду з рослинним маслом, і по спіралі видавлюємо картопляну масу на сковороду.

Обсмажуємо з двох сторін до красивого золотистого кольору. Перевертаємо лопаткою, інакше спіраль поламається!

Подаємо спіральки до столу з улюбленим соусом.