Курячі спіральки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячого шашлику з беконом і томатною пастою, закручені в рулетики.
Шашлик в італійському стилі. Ці курячі спіральки дуже швидко і легко готуються, але при цьому мають незвичайний, але дуже приємний смак. Смужки курячого м'яса, загорнуті навколо смачного бекону і приправлені томатною пастою. Прекрасно виглядають і мають дуже «італійський смак».
- Курячого філе - 4 штуки
- Бекону - 50 грам
- Томатної пасти - 2 Ст. Ложки
- Базиліка - 2 Ст. Ложки
- Часнику - 1 зубчик
- Оливкової олії - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
1. Відрізати зайвий жир від бекону та курячого філе. Покласти кожне філе між двома смужками харчової плівки і пройтися по ним качалкою, щоб м'ясо стало рівним і стало тонше.
2. Поставити гриль на максимум. Змішати томатну пасту і часник в мисці. Намазати кожне філе сумішшю томатної пасти і часнику. Переконайтеся, що суміш покриває краю філе.
3. Покладіть шматочок бекону на кожне філе і накрийте зверху листям базиліка.
4. Згорнути кожен з чотирьох шматків курки в рулет туго, але не настільки туго, щоб видавити з рулету томатну пасту. Розрізати кожен рулет на три частини. Використовувати гострий ніж, щоб не роздавити курку. Повернути кожен зі шматочків боком і наколоти на шампур. На кожному шампурі повинно бути три шматочки курячого рулету.
5. Покласти шампури на деко, скропити оливковою олією і покласти під попередньо розігрітий гриль на 15-20 хвилин. Повернути шампури на іншу сторону на середині приготування, щоб вони рівномірно приготувалися.