Рецепт Спаржа з ​​грибами фото

Спаржа з ​​грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

У сезон овочів саме час заряджатися вітамінами і відкривати для себе нові страви! ось, наприклад, спосіб, як приготувати спаржу з грибами в білому соусі, - корисно, доступно і дуже смачно, раджу

Опис приготування:

Саме час зараз набиратися вітамінів, але дуже часто наші господині нехтують овочевими стравами, вважаючи їх чимось несерйозним. Окей, постараюся змінити вашу думку: розповідаю, як приготувати спаржу з грибами так, щоб вона виступала як повноцінне блюдо до обіду або святкового столу. Оригінальна, ситне і вишукане, - та ще й з доступних продуктів. А вже про користь і говорити не доводиться. Так що готуємо?

1. Ставимо на вогонь підсолену воду (приблизно стакан), і тим часом спаржу і гриби миємо й нарізаємо, як вам подобається. Спаржу, загалом, можна залишити цілої.

2. Як тільки вода закипить - викладаємо туди спаржу, а коли вона трохи розм'якшиться, то і гриби відправляємо туди ж.

3. Тепер саме час для готування ніжного білого соусу. Тут все просто, - в сметану додаємо мускатний горіх, сіль і перець. До речі, так як зараз сезон зелені, можна додати також дрібно нарізаний кріп і кінзу.

4. Добре перемішати, і додамо соус до вмісту каструлі, не забуваючи помішувати, щоб сметана не згорнулася.

5. Зменшуємо вогонь, і тушкуємо приблизно 20 хвилин.

6. Після цього вміст каструлі пересипаємо в сковорідку, і трохи обсмажити.

Готово! Твердий сир можна нарізати кубиками і посипати зверху, або натерти на тертці. Подавати в гарячому вигляді з сухариками, листям салату, або прикрасивши гілочкою базиліка. Впевнена, після такої спаржі з грибами в домашніх умовах ви полюбите здорову кухню, адже вона теж буває дивно смачною і ситної Приємного апетиту!


  • Sparzha - 200 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Крем - 1 Склянка
  • Сир твердий - 50 грам
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Саме час зараз набиратися вітамінів, але дуже часто наші господині нехтують овочевими стравами, вважаючи їх чимось несерйозним. Окей, постараюся змінити вашу думку: розповідаю, як приготувати спаржу з грибами так, щоб вона виступала як повноцінне блюдо до обіду або святкового столу. Оригінальна, ситне і вишукане, - та ще й з доступних продуктів. А вже про користь і говорити не доводиться. Так що готуємо?

1. Ставимо на вогонь підсолену воду (приблизно стакан), і тим часом спаржу і гриби миємо й нарізаємо, як вам подобається. Спаржу, загалом, можна залишити цілої.

2. Як тільки вода закипить - викладаємо туди спаржу, а коли вона трохи розм'якшиться, то і гриби відправляємо туди ж.

3. Тепер саме час для готування ніжного білого соусу. Тут все просто, - в сметану додаємо мускатний горіх, сіль і перець. До речі, так як зараз сезон зелені, можна додати також дрібно нарізаний кріп і кінзу.

4. Добре перемішати, і додамо соус до вмісту каструлі, не забуваючи помішувати, щоб сметана не згорнулася.

5. Зменшуємо вогонь, і тушкуємо приблизно 20 хвилин.

6. Після цього вміст каструлі пересипаємо в сковорідку, і трохи обсмажити.

Готово! Твердий сир можна нарізати кубиками і посипати зверху, або натерти на тертці. Подавати в гарячому вигляді з сухариками, листям салату, або прикрасивши гілочкою базиліка. Впевнена, після такої спаржі з грибами в домашніх умовах ви полюбите здорову кухню, адже вона теж буває дивно смачною і ситної Приємного апетиту!

Схожі рецепти