Спаржа с грибами стир-фрай
(покроковий рецепт з фото)
Техніка приготування Стир-Фрай уже стала повсякденною в нашому житті. Якщо у вас є вок, то зробити таке блюдо не важко. Тому можна постійно пробувати нове. Давайте так і зробимо!
У хід можуть піти майже будь-які овочі, до яких обов'язково додавайте соєвий соус і гострі приправи. Я ж пропоную вам дізнатися про те, як приготувати спаржу з грибами Стир-Фрай. Такий гарнір підійде для смаженої курки або стейка. Хоча вегетаріанці можуть його вважати повноцінним гарячим блюдом.
- Sparzha - 300 грам
- Шиітаке - 100 грам
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі паста - 1 Ст. Ложка
- Червоний перець пластівцями - 1 Чайна ложка
1. Для початку промийте шпинат, видаливши нижню грубу частину відростків. Потім розділіть їх навпіл або на 3 частини.
2. Потім почніть обсмажувати спаржу в воке з маслом. Постійно заважайте її. Через пару хвилин влийте воду.
3. Далі в сковороду додайте гриби слайсами. А слідом відправте чилі, перець і соєвий соус.
4. Смажте інгредієнти, постійно помішуючи, поки вони не стануть м'якими. На це піде близько 10 хвилин. Все готово! Смачного!