Рецепт Спаржа с грибами стир-фрай фото

Спаржа с грибами стир-фрай
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Гриби, Шиітаке
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарніри, Гостре

Техніка приготування Стир-Фрай уже стала повсякденною в нашому житті. Якщо у вас є вок, то зробити таке блюдо не важко. Тому можна постійно пробувати нове. Давайте так і зробимо!

У хід можуть піти майже будь-які овочі, до яких обов'язково додавайте соєвий соус і гострі приправи. Я ж пропоную вам дізнатися про те, як приготувати спаржу з грибами Стир-Фрай. Такий гарнір підійде для смаженої курки або стейка. Хоча вегетаріанці можуть його вважати повноцінним гарячим блюдом.

  • Sparzha - 300 грам
  • Шиітаке - 100 грам
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі паста - 1 Ст. Ложка
  • Червоний перець пластівцями - 1 Чайна ложка
спаржа с грибами стир-фрай - фото крок 1
1. Для початку промийте шпинат, видаливши нижню грубу частину відростків. Потім розділіть їх навпіл або на 3 частини.
спаржа с грибами стир-фрай - фото крок 2
2. Потім почніть обсмажувати спаржу в воке з маслом. Постійно заважайте її. Через пару хвилин влийте воду.
спаржа с грибами стир-фрай - фото крок 3
3. Далі в сковороду додайте гриби слайсами. А слідом відправте чилі, перець і соєвий соус.
спаржа с грибами стир-фрай - фото крок 4
4. Смажте інгредієнти, постійно помішуючи, поки вони не стануть м'якими. На це піде близько 10 хвилин. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти