Спаржа на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
В якості овочевої закуски або гарніру до м'яса, наприклад, пропоную дуже простий і швидкий варіант, як приготувати спаржу на сковороді з часником і соком лимона. Це дуже корисно, спробуйте!
Перед вами найпростіший, напевно, рецепт приготування спаржі на сковороді. В процесі не додаються ні сіль, ні інші спеції. Але ви при бажанні можете використовувати не тільки часник, щоб зробити масло ароматним, але і інші приправи або трави, наприклад. Подавати до столу закуску краще теплою, але і холодної вона залишається смачної.
- Sparzha - 400 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лимон - 0.5 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити на своїй кухні цей простий рецепт спаржі на сковороді.
2. Насамперед вимийте як слід спаржу, обсушити її на паперовому рушнику, видаліть грубі кінці. На сковороду відправте вершкове масло, розтопіть його.
3. Очистіть часник, наріжте його невеликими кубиками. Викладіть в масло і обсмажте пару хвилин, щоб він віддав свій смак і аромат.
4. Викладіть на сковороду спаржу, смажте її на середньому вогні до м'якості. Акуратно перевертайте в процесі.
5. Потім зніміть її з вогню і перекладіть на тарілку для подачі.
6. От і все, спаржа на сковороді в домашніх умовах готова. Залишилося тільки скропити її соком лимона - і можна їсти.
Смачного!
Смачного!