Рецепт Спаржа на сковороді фото

Спаржа на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Спаржа
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

В якості овочевої закуски або гарніру до м'яса, наприклад, пропоную дуже простий і швидкий варіант, як приготувати спаржу на сковороді з часником і соком лимона. Це дуже корисно, спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами найпростіший, напевно, рецепт приготування спаржі на сковороді. В процесі не додаються ні сіль, ні інші спеції. Але ви при бажанні можете використовувати не тільки часник, щоб зробити масло ароматним, але і інші приправи або трави, наприклад. Подавати до столу закуску краще теплою, але і холодної вона залишається смачної.

  • Sparzha - 400 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
спаржа на сковороді - фото крок 1
1. Ось такий скромний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити на своїй кухні цей простий рецепт спаржі на сковороді.
спаржа на сковороді - фото крок 2
2. Насамперед вимийте як слід спаржу, обсушити її на паперовому рушнику, видаліть грубі кінці. На сковороду відправте вершкове масло, розтопіть його.
спаржа на сковороді - фото крок 3
3. Очистіть часник, наріжте його невеликими кубиками. Викладіть в масло і обсмажте пару хвилин, щоб він віддав свій смак і аромат.
спаржа на сковороді - фото крок 4
4. Викладіть на сковороду спаржу, смажте її на середньому вогні до м'якості. Акуратно перевертайте в процесі.
спаржа на сковороді - фото крок 5
5. Потім зніміть її з вогню і перекладіть на тарілку для подачі.
спаржа на сковороді - фото крок 6
6. От і все, спаржа на сковороді в домашніх умовах готова. Залишилося тільки скропити її соком лимона - і можна їсти.
Смачного!

Схожі рецепти