Спагеті з соусом «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати спагетті з соусом «Карбонара», завжди виручає мене, коли я дуже голодний і хочеться швидко зробити смачне, але ситне блюдо. На його приготування витратите не більше 20 хвилин.
Якщо ви думаєте, що це блюдо приготувати вам не під силу, то це помилка. Страва дуже ситна і неймовірно смачне. Його можна приготувати на обід або на вечерю. Бекон можете замінити на шинку, пармезан - на інший вид твердого сиру. Подавайте блюдо гарячим, прикрасивши його зеленню.
- Бекон - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Жовток - 3 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Твердий сир - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Макарони - 200 грам
1. Сир натріть на великій тертці, викладіть його в чашу, додайте розмішані курячі жовтки, вершки, сіль і перець, перемішайте.
2. Поставте сковороду на вогонь, нехай розігріватися. Тим часом наріжте шматочками бекон і викладіть його в сковороду.
3. Очистіть цибулю і наріжте його дрібними кубиками.
4. Додайте цибулину до бекону, перемішайте і готуйте до прозорості лука.
5. Тим часом поставте на вогонь каструлю з водою, посоліть і відваріть в ній макарони до напівготовності.
6. Викладіть макарони з каструлі в друшляк, а потім відразу ж відправте на сковороду до цибулі і бекону.
7. Влийте раніше приготований соус з яєчних жовтків і вершків.
8. Гарненько перемішайте весь вміст і прогрійте кілька хвилин.
9. Викладіть макарони в тарілку і прикрасьте зеленню, подавайте відразу після приготування.