Спагеті з соусом «Карбонара»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Рецепт, як приготувати спагетті з соусом «Карбонара», завжди виручає мене, коли я дуже голодний і хочеться швидко зробити смачне, але ситне блюдо. На його приготування витратите не більше 20 хвилин.
Опис приготування:
Якщо ви думаєте, що це блюдо приготувати вам не під силу, то це помилка. Страва дуже ситна і неймовірно смачне. Його можна приготувати на обід або на вечерю. Бекон можете замінити на шинку, пармезан - на інший вид твердого сиру. Подавайте блюдо гарячим, прикрасивши його зеленню.
- Бекон - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Жовток - 3 штуки
- Вершки - 100 мілілітрів
- Твердий сир - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Макарони - 200 грам
1. Сир натріть на великій тертці, викладіть його в чашу, додайте розмішані курячі жовтки, вершки, сіль і перець, перемішайте.
2. Поставте сковороду на вогонь, нехай розігріватися. Тим часом наріжте шматочками бекон і викладіть його в сковороду.
3. Очистіть цибулю і наріжте його дрібними кубиками.
4. Додайте цибулину до бекону, перемішайте і готуйте до прозорості лука.
5. Тим часом поставте на вогонь каструлю з водою, посоліть і відваріть в ній макарони до напівготовності.
6. Викладіть макарони з каструлі в друшляк, а потім відразу ж відправте на сковороду до цибулі і бекону.
7. Влийте раніше приготований соус з яєчних жовтків і вершків.
8. Гарненько перемішайте весь вміст і прогрійте кілька хвилин.
9. Викладіть макарони в тарілку і прикрасьте зеленню, подавайте відразу після приготування.