Спагеті карбонара в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите страви італійської кухні, то рецепт спагетті карбонара в мультиварці точно буде вам до смаку. Поєднання пармезану, копченої грудинки і вершків робить це блюдо неймовірно ніжним.
Сьогодні ви дізналися, як приготувати спагетті карбонара в мультиварці. Це класичний рецепт спагетті карбонара в мультиварці, ви з легкістю можете урізноманітнити його, додавши будь-які трави і спеції, а також гриби на ваш смак. Можете бути впевнені, дане блюдо точно припаде до смаку вам і вашій родині!
- Спагеті - 250 грам
- Грудинка - 200 грам (копченая грудинка или бекон)
- Вершки - 250 мілілітрів (жирність 15%)
- Сир - 150 грам (пармезан)
- Базилік - За смаком (сушений або свіжий)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 550 мілілітрів
- Яйце - 1 штука (жовток)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Копчену курячу грудинку або бекон подрібнюємо соломкою.
Потім подрібнюємо цибулю, додаємо його до грудинке.
Рослинна олія або оливкове за бажанням наливаємо на дно мультиварки.
Закладаємо в ємність мультиварки грудинку з цибулею. Вибираємо на мультиварці програму «Випічка» або «Жарка», встановлюємо таймер на 10 хвилин.
Часник дрібно подрібнюємо ножем або продавлюємо через часниковий прес.
Додаємо часник до грудинке і цибулі, не забувайте періодично перемішувати при смаженні.
Через 10 хвилин заливаємо в ємність вершки і добре перемішуємо. Довести суміш до кипіння і поварити до загустіння вершків.
Спагеті розламуємо на 2 частини, додаємо до начинки, потім заливаємо в мультиварку воду, солимо і перчимо до смаку і гарненько все перемішуємо, щоб спагетті НЕ злиплися.
Зверніть увагу! Спагеті і начинка повинні бути повністю покриті водою. Переводимо мультиварку в режим «Плов» / "мал" / «Спагеті» (в залежності від того, що написано на вашій мультиварці).
Натираємо пармезан.
Відокремлюємо жовток від білка. Додаємо жовток до сиру і перемішуємо.
Для 2 хвилини до закінчення програми додаємо жовткова-сирну масу і базилік. Після сигналу про готовність ще раз перемішуємо пасту для рівномірного розподілу соусу.
Викладаємо спагетті на тарілку і подаємо до столу. Смачного!