Соус «тартар» для 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.
Всім варто знати, як приготувати соус"Тартар" для 5 хвилин, так як його можна використовувати з другими стравами, м'ясом або бутербродами. Такий соус готується швидко і недорого, спробуйте самі!
Опис приготування:
"соус тартар" відрізняється своїм злегка солоним смаком і красивим зеленим кольором, так як головними його інгредієнтами є мариновані корнішони, зелень петрушки і зелену цибулю. Зверніть увагу, що для приготування такого соусу вам обов'язково потрібно блендер, так як збити масу віночком до густого стану буде непросто. Кількість солі і перцю регулюйте за смаком. Також можна зробити соус трохи густіше, досить лише додати трохи більше лимонного соку.
- Зелень петрушки - 3 штуки (гілочки)
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Огірки мариновані - 2-3 штук (корнішони)
- Жовток яєчний - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Відокремте листя петрушки від гілочок і відправте їх в чашу блендера. Злегка подрібніть зелену цибулю, крупно наріжте мариновані огірки (корнішони) і додайте в чашу блендера.
2. Також додайте один яєчний жовток, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець за смаком. Додайте приблизно 100 мл рослинного масла і збийте масу блендером.
3. По можливості використовуйте спеціальну насадку для приготування соусів. Збивайте соус протягом 15 секунд на турбо-швидкості. Смачного!