Рецепт Соус «тартар» для 5 хвилин фото

Соус «тартар» для 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Зелень
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Тартар соус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.

Всім варто знати, як приготувати соус"Тартар" для 5 хвилин, так як його можна використовувати з другими стравами, м'ясом або бутербродами. Такий соус готується швидко і недорого, спробуйте самі!

Опис приготування:

"соус тартар" відрізняється своїм злегка солоним смаком і красивим зеленим кольором, так як головними його інгредієнтами є мариновані корнішони, зелень петрушки і зелену цибулю. Зверніть увагу, що для приготування такого соусу вам обов'язково потрібно блендер, так як збити масу віночком до густого стану буде непросто. Кількість солі і перцю регулюйте за смаком. Також можна зробити соус трохи густіше, досить лише додати трохи більше лимонного соку.

  • Зелень петрушки - 3 штуки (гілочки)
  • Цибуля зелена - 2 штуки
  • Огірки мариновані - 2-3 штук (корнішони)
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
& Quot; соус тартар
1. Відокремте листя петрушки від гілочок і відправте їх в чашу блендера. Злегка подрібніть зелену цибулю, крупно наріжте мариновані огірки (корнішони) і додайте в чашу блендера.
& Quot; соус тартар
2. Також додайте один яєчний жовток, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець за смаком. Додайте приблизно 100 мл рослинного масла і збийте масу блендером.
& Quot; соус тартар
3. По можливості використовуйте спеціальну насадку для приготування соусів. Збивайте соус протягом 15 секунд на турбо-швидкості. Смачного!

Схожі рецепти