Соус «наполетано»
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасні італійці подарували нам так багато страв! Одне краще іншого. І більшість з них можна повторити вдома, так як кухня досить проста і домашня. Тому познайомимося з ще одним рецептом.
Нижче я описала, як приготувати соус "наполетано" . Прекрасне доповнення до будь-яких макаронних виробів. Томатний соус - це класика, яку повинна вміти робити будь-яка господиня. Начебто звичайні макарони перетворяться в невеликій шедевр на вечерю. Пряне післясмак догодить і вибагливі гурманам.
- Помідор - 500 грам
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Базилік - 2 Ст. Ложки
- Морська сіль - 1/3 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Часник з цибулею почистіть, подрібніть. Пропассируйте їх на олії до прозорості.
Помідори помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці в сковороду. Додайте сіль, цукор, перець. Гасіть на середньому вогні півгодини.
В кінці додайте базилік. Зніміть з вогню і залиште на 10 хвилин, а потім подавайте до спагетті.