Рецепт Соус «наполетано» фото

Соус «наполетано»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Помідор, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси, Томатний соус

Прекрасні італійці подарували нам так багато страв! Одне краще іншого. І більшість з них можна повторити вдома, так як кухня досить проста і домашня. Тому познайомимося з ще одним рецептом.

Нижче я описала, як приготувати соус "наполетано" . Прекрасне доповнення до будь-яких макаронних виробів. Томатний соус - це класика, яку повинна вміти робити будь-яка господиня. Начебто звичайні макарони перетворяться в невеликій шедевр на вечерю. Пряне післясмак догодить і вибагливі гурманам.

  • Помідор - 500 грам
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Базилік - 2 Ст. Ложки
  • Морська сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
соус
Часник з цибулею почистіть, подрібніть. Пропассируйте їх на олії до прозорості.
соус
Помідори помийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці в сковороду. Додайте сіль, цукор, перець. Гасіть на середньому вогні півгодини.
соус
В кінці додайте базилік. Зніміть з вогню і залиште на 10 хвилин, а потім подавайте до спагетті.

Схожі рецепти