Рецепт Соус «кимчи» фото

Соус «кимчи»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Імбир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Складно уявити собі будь-яке азіатське блюдо без соусу, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати соус"Кимчи" . Гостро-пряний соус підійде для будь-якого м'яса, суші, а також манду.

Опис приготування:

Такий соус необов'язково використовувати для азіатських блюд, він також підійде для маринадів до м'яса або курки, а також їм можна заправити капустяний салат.

Соус готується легко і швидко, а всі інгредієнти продаються в звичайному супермаркеті, тому цей рецепт не викличе у вас складнощі.

Також є варіації цього соусу з яблуками і мандаринами, так що пробуйте і експериментуйте.

Смачного!

  • Корінь імбиру - 5 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сік лайма - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мелений червоний гострий перець - 1 Ст. Ложка
1
Корінь імбиру почистіть і дрібно наріжте.
2
Часник дрібно порубати.
3
Всі інгредієнти змішайте в блендері до однорідності.
4
Перекладіть в банку і приберіть в холодильник.

Схожі рецепти