Рецепт Соус до яловичини фото

Соус до яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Зелень, М'ята, Горіхи
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Соуси, До м'яса

Освіжаючий, ароматний і смачний соус до яловичини. Цей соус зовсім змінить смак давно знайомого вам страви. А готується, як і все геніальне, дуже просто. І інгредієнти для соусу цілком доступні.

Смак будь-якого м'ясної страви значно зміниться, якщо до нього подати соус. Яловичина не завжди жирне м'ясо і тому цей соус з кислинкою і оливковою олією чудово підійде до страви з яловичини. А приготувати такий соус зовсім не так складно, як може здатися на перший погляд. Цей соус можна подавати до яловичому стейку, до запеченого м'яса. А можна навіть з соусом готувати м'ясо.

Читайте, як приготувати соус до яловичини.

  • М'ята свіжа - 80-100 грам
  • Кедрові горішки - 5 Ст. Ложок
  • Винний оцет - 4 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
соус до яловичини - фото крок 1
М'яту ретельно промиємо і обсушити. Потім відриваємо листочки зі стеблинок.
соус до яловичини - фото крок 2
Перекладаємо листя м'яти в чашу блендера, додаємо очищені кедрові горішки. За бажанням приблизно столову ложку горішків можна залишити і додати вже в готовий соус.
соус до яловичини - фото крок 3
Додаємо сіль, цукор.
соус до яловичини - фото крок 4
Оливкова олія і винний оцет.
соус до яловичини - фото крок 5
І подрібнюємо все в однорідну масу.
соус до яловичини - фото крок 6
І ось наш соус готовий. Якщо ви залишали цілі кедрові горішки, саме час додати їх до соусу. Щільно закриваємо його і ставимо в холодильник на пару годин, нехай настоїться.

Схожі рецепти