Соус до яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Освіжаючий, ароматний і смачний соус до яловичини. Цей соус зовсім змінить смак давно знайомого вам страви. А готується, як і все геніальне, дуже просто. І інгредієнти для соусу цілком доступні.
Смак будь-якого м'ясної страви значно зміниться, якщо до нього подати соус. Яловичина не завжди жирне м'ясо і тому цей соус з кислинкою і оливковою олією чудово підійде до страви з яловичини. А приготувати такий соус зовсім не так складно, як може здатися на перший погляд. Цей соус можна подавати до яловичому стейку, до запеченого м'яса. А можна навіть з соусом готувати м'ясо.
Читайте, як приготувати соус до яловичини.
- М'ята свіжа - 80-100 грам
- Кедрові горішки - 5 Ст. Ложок
- Винний оцет - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
М'яту ретельно промиємо і обсушити. Потім відриваємо листочки зі стеблинок.
Перекладаємо листя м'яти в чашу блендера, додаємо очищені кедрові горішки. За бажанням приблизно столову ложку горішків можна залишити і додати вже в готовий соус.
Додаємо сіль, цукор.
Оливкова олія і винний оцет.
І подрібнюємо все в однорідну масу.
І ось наш соус готовий. Якщо ви залишали цілі кедрові горішки, саме час додати їх до соусу. Щільно закриваємо його і ставимо в холодильник на пару годин, нехай настоїться.