Соус з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Це незвичайний рецепт смачної страви для всієї родини. Цікавий і пікантний варіант, як приготувати соус з яловичини. Ситне і апетитне блюдо обов'язково припаде до смаку всім, хто його спробує.
Блюдо готується з доступних інгредієнтів, які можна придбати в будь-якому магазині. З яловичих реберець виходить смачний навар, на основі якого і робиться такий соус. Готується все досить просто і швидко, а виходить смачно і ситно.
- Ребра яловичі - 0, 7 кілограма
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Морквина - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Томатна паста - 20 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - 3 штуки
- Петрушка - За смаком
1. М'ясо миємо й нарізаємо середніми шматочками. Сковороду розігріваємо з рослинним маслом, після чого відправляємо туди м'ясо, перчимо і солимо.
2. Лук чистий і PIME, нарізаємо його дрібними кубиками, морква чистимо і моєму, натираємо на крупній тертці. Відправляємо овочі до м'яса, roza_ker 15-20 хвилин.
3. Томатну пасту розводимо в невеликій кількості води, потім додаємо на сковороду, зменшуємо вогонь і смажимо 10-15 хвилин.
4. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо її невеликими шматочками (або як вам більше подобається).
5. У каструлю перекладаємо реберця з овочами і картоплю, заливаємо кип'яченою водою, кладемо лавровий лист і варимо на слабкому вогні. Зелень миємо й нарізаємо дрібно, додаємо в соус, солимо і перчимо. Смачного!