Рецепт Соус з яловичини фото

Соус з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це незвичайний рецепт смачної страви для всієї родини. Цікавий і пікантний варіант, як приготувати соус з яловичини. Ситне і апетитне блюдо обов'язково припаде до смаку всім, хто його спробує.

Блюдо готується з доступних інгредієнтів, які можна придбати в будь-якому магазині. З яловичих реберець виходить смачний навар, на основі якого і робиться такий соус. Готується все досить просто і швидко, а виходить смачно і ситно.

  • Ребра яловичі - 0, 7 кілограма
  • Картопля - 0, 5 кілограма
  • Морквина - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Томатна паста - 20 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Петрушка - За смаком
соус з яловичини - фото крок 1
1. М'ясо миємо й нарізаємо середніми шматочками. Сковороду розігріваємо з рослинним маслом, після чого відправляємо туди м'ясо, перчимо і солимо.
соус з яловичини - фото крок 2
2. Лук чистий і PIME, нарізаємо його дрібними кубиками, морква чистимо і моєму, натираємо на крупній тертці. Відправляємо овочі до м'яса, roza_ker 15-20 хвилин.
соус з яловичини - фото крок 3
3. Томатну пасту розводимо в невеликій кількості води, потім додаємо на сковороду, зменшуємо вогонь і смажимо 10-15 хвилин.
соус з яловичини - фото крок 4
4. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо її невеликими шматочками (або як вам більше подобається).
соус з яловичини - фото крок 5
5. У каструлю перекладаємо реберця з овочами і картоплю, заливаємо кип'яченою водою, кладемо лавровий лист і варимо на слабкому вогні. Зелень миємо й нарізаємо дрібно, додаємо в соус, солимо і перчимо. Смачного!

Схожі рецепти